... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Helldiver napísal:A ja som si vzdy myslel ze karbonova "plecharina" sa robi kvoli znizovaniu hmotnosti a nie ze na stock plechy nadrbem este volaco a hmotnost sa praveze zvysi.
patres napísal:Vies nie kazdy si moze dovolit prednu karbon kapotu za 25 litrov...ja to chcem tiez iba pre efekt....keby som cel znizovat hmotnost musel by som mat oznacenie M3...co buhuzial nemam
daweed napísal:Pokial to das na seriove auto tak je to cele onicom, resp, jedine o tom style...
alfi666 napísal:No tych 25 nieje zase az tak pravda :)... z eBayu sa obcas daju kupit origi karbon kapoty a za cca 12-14 litrov ich mas doma...
Uricte ovela lepsie ako dat len za nalepku vydrbanu 5 litrov.. a pritom sa ti kazdy len smiat bude kto to uvidi a vie, ze ako ozajstny karbon vyzera
Nehovorim.. keby to stalo 500Sk ta nalepka, tak OK... ale 5t vs. 14t za kapotu ktora ma aj zmysel ... tak ja by som bral radsej origi
Len mne na diesel by to bolo nanic![]()
Link na ebay: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/99-00-01-02-03-BMW-E46-2-4Dr-Vis-Oem-Carbon-Fiber-Hood_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33646QQihZ015QQitemZ250279765754QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
patres napísal:Ako mas pravdu origo karbon je proste jeba......to nikdo nevyvrati...ale potom by to chcelo aj kufor......a strechu spetaky atd..co by uz slo do brutalnych cifier........ale urcite by som dal radsej origos karbon ako fake......asi idem podat LOTO![]()
![]()
alfi666 napísal:jj... to je pravda.. a dalsia vec je, ze sa to oplati naozaj len na M3... pri slabsich autach to podla mna straca zmysel :)