... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
xtreme napísal:hej, lebo to bezne kazdy ma doma lis..![]()
![]()
vole...
ale dobre, nechal som sa presvedcit.. teraz len vybrat ake.. vacsinou objednavam vo FARE.. http://www.faro.sk/catalog/capy/bmw.php#bmw-5rada-e34
kuknite.. a pocul som nieco o silentblokoch powerflex.. ale nevim kde ich zohnat.. aky tam je rozdiel oproti tym vo fare?
a taktiez spodne rameno.. su tam dva druhy.. ocelove a hlinikove.. ktore odporucate a hlavne preco.. okrem toho ze hlinikove je lahsie![]()
BMino napísal:myslim ze ti moze byt jedno ci tam das powerflexy alebo nie, s tym autom to aj tak nevyuzijes, iba co to bude drahsie
a uz to mas hotove? lebo s autom jazdis, v nedelu teda pojdes?
xtreme napísal:zas nechcem aby sa mi to rozsypalo po 30tis. km.. chapes..
dnes som na jame rozoberal riadenie.. ale 1 cap na tej stredovej tycke riadenie som ani bohovi nemohoj odj**at.. tak pred panelak, kovovu tycku a je to.. nehrozi ze by som s tym siel.. to riadenie mam este na aute, ale drzi to tak na 2zavitoch.. brutalna vola je tam... som objednaval minuly tyzden vo fare diely, ze v piatok si pre ne dojdem, len som zabudol ze je sviatok do faku..![]()
este potom ta hardina a ramena, len tam treba nalisovat tie silentbloky (dam teda normalne). nepoznas niekoho kto ma lis?
a neviem ake tie ramena.. ci hlinikove alebo ocelove..