... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
e38flight napísal:Tam som hľadal a nič som nenašiel
e38flight napísal:Vedel by ma niekto usmerniť kde objednať prachovky do strmeňov jedná sa o bremba ,mam na mysli prachovky pre tie valčeky vo vnútri . dával som nové platničky a jedna prachovka poškodená ,porade niekto . Respektíve by som potreboval web stránku kde to aj normálne objednám ,
.IMG_20201213_113434.jpg
e38flight napísal:Práve som objednal dik
crumar napísal:Dík.
e38flight napísal:Dve prachovky zo 4 mi sedeli tie dve som mohol hodiť do koša ,škoda že som otváral aj tu vašu eshop stránku ,prvá skúsenosť aj posledná skúsenosť už nikdy viac
ALAS napísal:e38 má len jedny brembo stremene ? nie som slepý všetky 4 prachovky pôvodné su v jednej veľkosti 40 mmVsimol si si vobec ze tam su 2 piestiky s priemerom 40mm a dalsie 2 s priemerom 44mm?
Ci si azda v tej sade dostal vsetky 4 prachovky rovnake, lebo ak hej, tak chyba sa moze stat, ale treba dvihnut telefon, zavolat predajcovi a vysvetlit aka je situacia.
ALAS napísal:Nevadí nič sa nedeje ,dosť zaujímavé .Ešte mám jednu náhradnú prachovku to mi stačí .,brzdy a gumy najviac trpia na e38Na e38 sa davali iba jedny 4 piestikove Brembo strmene, pre 6 valce a malu V8 teda M62b35.
Vsetky opravne sady podla OEM cisla 34 11 1 162 178 , maju 2+2 prachovky 40mm a 44mm, co ti Crumar aj dodal, ta opravna sada je pre jeden strmen.
Ak mas na jednom strmeni vsetky 4 piestiky 40mm tak ich musel niekto pred tebou menit za ine, navonok rovnake.