... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Mi_t_is
Autor témy
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Body 999 alebo niečo podobné

Streda, 8. Septembra 2010, 16:17

Zdravím, máte niekto skusenosti s body 999? http://www.efarby.sk/kategoria/tmely-sa ... tikorozny/

Body 999 je určený na lepenie výstuh (v kapotách a vo dverách) s kovovými plechmi. Výrobok obsahuje kaučuk. Je určený na lepenie kovových plôch a dielcov automobilu a k vyplneniu škár na karosérii (napr. spoj blatníkov a čelami), utesňovanie proti unikaniu vody, tesnenie lemov dverí a kapôt. (efarby.sk) Je ľahko použiteľný pomocou výtlačnej pištole. Schne rýchlo (podľa nanesenej vrstvy), ostáva elastická a nedeformuje sa. Je vhodný na vnútorné použitie. Po vyschnutí je možné použiť všetky lakovacie systémy.

Potrebujem s tym zalepiť dieru vo vnutornom podblatniku.. mal som odlupeny 1cm gumoasfaltu a vybrusil to a teraz to je veľké asi ako mobilný telefon.. Alebo som rozmyslal tmel so sklenym vlaknom ale to neviem či by sa tam zachytilo.. z druhej strany by ho nebolo o čo oprieť :D... A takto by som to obrusil.. narezal plech a zalepil ho s tymto a natrel to s tou ochrannou vrstvou.. Kedže mam len elektrodovu zvaračku chcem to spraviť lepidlom. CO2 nemám.. A toto je priamo na to určené, tak sa pytam na rady. Dakujem.
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

Užívateľov profilový obrázok
dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)
Kraj: Bratislavský

Re: Body 999 alebo niečo podobné

Pondelok, 13. Septembra 2010, 13:09

zober ten chlpaty tmel, z druhej strany tam kde mas dieru vezmi kusok skleneho vlakna a igelitovym sackom to prekri, popripade to prelep lepiacou paskou. chlpaty tmel sa na igelit nechyta a sklene vlakno mu poskytne oporu. takto to nechaj vytvrdnut, trocha to obrus a potom to napatli niecim na podvozky a hotovo....
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných