... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Martin46
Autor témy
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Streda, 19. Novembra 2008, 08:07

tovarenske radiou vystup na zosilovac urcite nema, takze odporucam riesit sposobom, kupit aktivny subwofer a napojit ho spolu s repro na jednu kabelaz. Treba kupit kvlaitnejsi model nech t pekne hra a uz iba napojit na elektriku. Na e46 to tak frci

birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 20. Novembra 2008, 09:38

kabelaz urcite neprepalis.. ale koncovi stupen na radiu uz prepalit dokazes :) a on rozprava o aktivnom subwoofery ktory ma v sebe zosilovac . len musis zhanat subwoofer s vysoko urovnovim vstupom neviem ako sa to povie odborne.
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

myroslav
Auto: E46 318D Touring
Kraj: Prešovský

Pondelok, 15. Decembra 2008, 14:50

birki: myslim ze presne takto sa to nazyva - vysokourovnovy vstup
najlepsie by bolo dostat z OEM radia RCA vystupy, ja som to riesil na E46-ke a mam ich vyvedene, aj ked chcelo to zasah do radia (skus napisat "Skypco"-vi, on Ti to dokaze spravit) a napojit ten aktivny subwoofer na RCA-cka, alebo si kup zosik s vysokourovnovymi vstupmi a pasivny subik,

rozdiel v tom je asi taky ze pri pouziti vysokourovnoveho vstupu dochadza k urcitemu skresleniu signalu + sumu, ktory ale pri subwooferi by si nemal az tak zaregistrovat, myslim, ze horsie by to bolo pri napojeni komp. repro na zosik a tie vyskace by to uz skor odhalili
OO\[][]/OO E46 318D Touring
Bawarska Miłość Wieczna
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 38 neregistrovaných