Ahojte,
Už som naozaj dosť zúfalý zo všetkých áut. V staršom E36 316 buchla sviečka počas jazdy, ale to neriešim. V novej E90 325i r. 2005, M6, mi predvčerom prvý krát i-drive vypísal najskôr zvýšenú teplotu motora a potom červeným okamžité zastavenie a kontaktovanie BMW servisu Engine overheated

Okamžite som zastavila ráno som dolial vodu keďže bola na minime. Dal som ju do max. a auto šlo do servisu, kde nezistili absolútne nič. auto kúri aj chladí, celý deň po servise išlo bez problémov (aj cez Slanec a Dargov), až na ROVINKE opäť skočilo oranžové a vzápätí červené hlásenie o prehriatí motora. Po vychladnutí sme zistili, že auto má vodu ale voda absolútne chýbala v spodnej hadici od nádobky na vodu, ktorá nie je natlakovaná vôbec a keď ju stlačím tak sa s vodou v nádobke nič nedeje. Snažil som sa aj odzvdušniť ale najskôr to šlo pekne, vychádzala voda a trošku bubliniek a vzápätí prestalo cez ventil odzvdušnenia vychádzať absolútne nič, zaplo prídavný ventilátor ktorý však nestihal chladiť a opäť vyskočilo prehrievanie motora :_(
Pozerali sa na to aj mechanici a jediné nápady sú, že termostat ide a vzápätí už nezopne alebo je v riti vodná pumpa???
Auto je prakticky nové takže si neviem rady, zistiť tieto závady snáď nie je možné a vymieňať všetko zaradom to je dosť nákladné

Ďakujem za všetky postrehy a rady čo by to mohlo byť...