asi pred mesiacom mi zacalo piskat s lavej stany motora skusal som vselico auto bolo kontrolovane zospodu .ziadna netesnost hadic ani spojov na turbo .inac taha krasne ani strata vykonu ,proste nic len v pri rozbiehani do tej rychlosti cca 70 silny piskot najviac pri tych 1800 -2000 otackach.servisak meral ten piskot podobne ako lekar srdce;) a vraj to ide s turba.moze byt kedze je chipnute ze sa ulomila alebo vykrivila turbinka ? a preto to pistanie? uz sa chystat na repas?inac ten zvuk je hrozne otravny pocut to aj dnu v kabine.inac auto je diesel 525 d 120kw a este na zaver ked som dal dole hadicu od vahy k turbu a pokyval tou oskou s vrtulkou vola do stran asi pol mm a ked som potahoval dnu von tak isto pol mm.dakujem pekne za vase postrehy
ked je cipnute, tak viac piska.. nic nezvycajne... Keby sa ti nieco ulomilo alebo len skrivilo, tak uz sa to turbo davno rozdeli na suciastky a ty by si ich mal v motore
No more BMW... chodim peso E61 530d titansilber - EX E46 320d farngrün metallic - EX
pred mesiacom to turbo piskalo krasne taky mechanicky zvuk teraz to je nieco ako ked prejdem psa a ten knuci od bolesti :) dokonca aj polovicka postrehla ze mi to akosi velmi piska to je uz nieco
skusim este pozriet ci nemam nieaku prasklinku na vyfukovom potrubi ktore zvyknu prasknut alebo povoleny spoj turba k potrubiu lebo teraz som siel autom a piska to velmi i pri jemnuckom pridavani strasne knuci:) najprv som myslel ze je zle odvetranie klukovej skrine.postupne vymenim cele auto
pofotim a dam foto neskor dnes mi doslo vyfukove potrubie zliatinove s podlozkami.je fungel nove orginal bmw diel z e39 co nepraska spolu ma to stalo 250 eur.pan od ktoreho som bral ich ma viac taze ak niekto potrebuje napiste a poslem nanho kontakt.
takze vymene.bolo prasknute na 6 miestach,1 tesnenie prasknute a 3 sruby aleboo ako sa to vola boli zlomene.aby toho nebolo malo nesli povolit vstreky,vytahovali ich cez 3 hodiny a bolo este aj uplne rosipane nieake tesnenie pod vekom neviem coho :-)dufam ze coskoro nebudem musiet nic ine opravovat