... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

l.hrebik
Autor témy
Auto: BMW 318i
Kraj: Košický

BMW 318i E46

Sobota, 11. Augusta 2012, 19:31

Chalani neviete mi poradit?Ked zosliapnem pedal plynu auto zadusi ako bi islo na nudzovy rezim.Ked sa zohreje ide vcelku OK.Na citacke ukazalo len jednu chybu-cidlo teploty chladiacej kvapoliny.Vymenin som ho-to je to aj s termostatom.Ale chlapik s bmwtt mi napisal ze to je to pod sacim,fakt neviem co to je.Dnes som odpojil len konektor a vystriekal a ocistil-bol v poriadku.A stale nejde.Pred tyzdnom sa mi stale zapinal ventilátor chladenia motora.Včera som vyčistil konektor-bol zaoxsidovany a uz ho nezapina.Ale co s tym dusenim-Neviem.Už som zufaliii POMOOOC!!!! DIIIIK Všetkym za pomoc.Mozte prezvonit ja vam zavolam.T.Č:0907926438 A ospravedlnujem sa neviem kde som to vobec pridal preto prosim radsej mi prezvonte alebo zavolajte ked mate nejake riesenie.Este raz dik.

Jok3er
Auto: malotraktor
Kraj: Bratislavský

Re: BMW 318i E46

Sobota, 11. Augusta 2012, 20:12

skus si dobre poprezerat sanie ci ti niekde netaha falosny vzduch... :-k je na to aj taky specialny sprej ktorym to zistis len ako sa vola neviem.. 8-[

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných