... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

HAZARD
Autor témy
Auto: stare
Kraj: Bratislavský

blikajuce svetla

Nedeľa, 20. Marca 2011, 21:06

takze ked nastartujem tak mi niekedy par krat,niekedy vobec a niekedy aj minutu blikaju svetla...mam tam depo s H7 ziarovkami.skusal som menit vypinac vedla volantu ale ten problemom nebol.nechapem to preco uz mi to robilo a prestalo na par mesiacov a dlho som si to nevsimol a teraz zasa zacalo...nema niekto napad v com je problem alebo sa s tym dokonca nestretol?ak hej a mate nejaky napad co mam skontrolovat pls aj so schemou abo obrazkom bo fakt elektrika nieje moja silna stranka... dakujem
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

Užívateľov profilový obrázok
sir.andreas
Auto: BMW E90 320d
Kraj: Banskobystrický

Re: blikajuce svetla

Utorok, 22. Marca 2011, 16:01

HAZARD napísal:
takze ked nastartujem tak mi niekedy par krat,niekedy vobec a niekedy aj minutu blikaju svetla...mam tam depo s H7 ziarovkami.skusal som menit vypinac vedla volantu ale ten problemom nebol.nechapem to preco uz mi to robilo a prestalo na par mesiacov a dlho som si to nevsimol a teraz zasa zacalo...nema niekto napad v com je problem alebo sa s tym dokonca nestretol?ak hej a mate nejaky napad co mam skontrolovat pls aj so schemou abo obrazkom bo fakt elektrika nieje moja silna stranka... dakujem

Mne takto blbla jedna smerovka,myslel som ze je vybita.Nakoniec to bol len kontakt medzi ziarovkou a tou el.zastrckou co sa do nej picha
Andreas
BMW 320d E90

HAZARD
Autor témy
Auto: stare
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 24. Marca 2011, 08:10

ale mne to robia obe svetla sucastne takze to bu nemalo byt to iste...
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

Užívateľov profilový obrázok
modriblesk
Auto: casto sa menia
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 22. Augusta 2011, 13:51

mam asi rovnaky problem.
neviem ako ti blikaju svetla, ale ak sa ti problem prejavuje iba pri nastartovanom aute, tak to moze robit aj alternator.

mne to robi aj pri vypnutom motore.
prejavuje sa mi to tak ze kolise jas (intenzita) svetiel. nezalezi ci motor bezi alebo je vypnuty. aj pri vypnutom kluci (blikaju parkovacky)
ked som pripojil merac na baterku, tak napatie sa ani nepohne (digital, meria na 2 desatinne miesta).
prave mi napadlo, ze treba zmerat aj napatie priamo na ziarovkach.

viem ze carsoft 1_3_6 hlasi chybu na Lichtmodule. samozrejme ze neviem co ta chyba znamena. iba viem ze tam je a nepomaha zmazanie. hned sa objavi znova.
keby som vedel kde sa ten modul nachadza tak ho rozoberiem a pozriem plosny spoj ci nieje vidno mechanicku zavadu. no okrem RJ som v aute objavil iba relatka. a ak je ukryty v RJ tak na to musim nabrat vela odvahy aby som ju rozoberal.
chrysler voyager
ex: E39 525tds silbermetalic "GREEN ENERGY"
ex: E34 524td Alpinweiss "GREEN ENERGY"
ex: Opel kadett; Peugeot 305; Lada 2104; 2x Wartburg 353 combi; Trabant 601 limousine; Trabant 601 combi

Risho_21
Auto: BMW E36 318i LPG
Kraj: Košický

Utorok, 20. Septembra 2011, 21:53

light modul je na spolujazdcovom mieste napravo pod skrinkou za dverami alebo proste tam nikede kde má spolujazdec pravú nohu :D
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz
Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 28 neregistrovaných