... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
jkk
Auto: E91 330xd
Kraj: Bratislavský

Re: BA a okolie, vyfuky na mieru a pod.

Utorok, 1. Apríla 2014, 09:03

ved presne preto sa pytam co planuje :D moja prva alternativa bola dat to vyskladat na zakazku no ako vidim tak asi kupim zatial hotovy koncak a iba to prehodim v servise...niekoho sa doprosovat a cakat mesiac v poradovniku, co ja viem :? a cenovo podobne
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

m4x
Autor témy
Auto: E60 545i

Utorok, 1. Apríla 2014, 10:35

Nic co je v ponuke nie je overen riesenir a verim ze aj tak bude pottebne dopasovat.
Riesim duplex na M5 naraznik, takze len tak to nebudr, musi sa to spravit na mieru. Predstavu mam, otazne je uz iba kto mi to zrealizuje, kedy a za aku cenu.
No momentalne som v takom rozpolozeni, ze by som tam dal aj len hole rury kebyze mam na to taktiez majstra :) teda niekto sa ponukol, nebudem konkretny, ale cena nesmierne prestrelena, cca taky bastuck na r6 pre 3er s montazou by som za to mal ;)
!!! Obrázok ???

m4x
Autor témy
Auto: E60 545i

Sobota, 5. Apríla 2014, 18:57

Mate niekto sajn o nejakej stranke s ladenymi nerezovymi tlmicmi roznych rozmerov ?
Najlepsie objednatelne v ramci EU kvoli dph a clu, zatial som natrafil na magnaflow a fox exhaust, ale nie je tam uplne spravny rozmer co by mi sadol, hladam ovalny tlmic
!!! Obrázok ???

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe

Streda, 9. Apríla 2014, 08:44

Ohľadne výfuku, ktorý som riešil minulý rok som popozeral kadečo... čiže môžeš pozrieť zn. supersprint, bastuck, magnaflow, fox... atď sú to známe značky. Čo sa týka AMA ... dal som si naceniť výfuk od nich a výchadzal cca. o 150 eur lacnejšie ako supersprint ](*,) (podotýkam chcel som zvody, kat, rúry, stredový a koncový tlmič...) čiže z úvahy vypadli kvôli cene. Riešil som som p. Ferkoviča z Piešťan, o ktorom tu je reč. Za mňa určite :thumbup: kedže auto bolo do 2 týždňov hotové ako sľúbil a s prácou som bol max. spokojný a cenovka bola bezkonkurenčná... Neviem ako je to s ním teraz :roll: ale osobne by som si počkal ak ťa to až tak netlačí, pretože ak to budeš riešiť nejako lacaš verziou tak moc spokojný asi nebudeš a zase značky vyššie spomenuté sú cenovo niekde inde... [-X
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

jkk
Auto: E91 330xd

Streda, 9. Apríla 2014, 11:05

tu je nanho kontakt aj stranka: http://www.jafer.estranky.sk/fotoalbum/

ak sa nemylim tak vraj ma niekam cestovat :-k dufam ze sa vrati...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Mr_Boomer
Auto: e30 318is
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 4. Mája 2014, 22:13

O 2 mesiace sa ma vratit.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 32 neregistrovaných