... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Ivank
Autor témy
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Aux na radio e46

Štvrtok, 2. Júla 2009, 05:59

Caute vsetci. Mam e46 touring r.v 2001 pred faceliftom... Mam v nej kazetove radio s navigaciou. Chcem sa spytat , ci mate niekto skusenosti s dorabanim AUX vstupu. (je mi luto vyhodit toto radio nakolko je plne funkcne a aj navigacia funguje)

Moj problem je takyto ... neznasam ked mi visia kable cez palubnu dosku... Tym padom som odpisal onu znamu kazetu, ktoru strcite do mechaniky a koniec kabla pichnete do mp3 alebo discmana alebo niecoho.... Vyskusal som aj FM transmitter .Nieje to az take zle ale raz to ide raz je to rusene a uz nemam naladu v jednom kuse menit frekvenciu, len aby som pocul nejake utlmene zvuky. Preto Vas vsetkych chcem poziadat o radu. Na strankach http://www.e46.cz som si nasiel tzv.Retrofit Kit... ked si ho spravim bude mi to fungovat? (je mi jasne ze aj tu budu kable , ale tie si viem potiahnut poza palubovku, nie krizom cez nu) Mate niekto skusenosti s takymto typom radia a zapojenia? Prepne sa radio do AUX rezimu samo , alebo treba zvolit nejaku specialnu funkciu? Pripadne nejake ine riesenie.

Vopred dakujem za rady.

NECH ZIJE ZADNY NAHON

alfi666

Re: Aux na radio e46

Štvrtok, 2. Júla 2009, 08:23

No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Ivank
Autor témy
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 2. Júla 2009, 11:11

Dakujem velmi pekne... v podstate som ale nikde nenasiel svoje radio.... http://www.e46.cz/index.php/bmw-e46-vyb ... e-e46.html (uplne spodne)

Problem mam zo zadu na konektoroch radia.... Ten velky mam zapojeny (najvacsi ...repraky...napajanie atd..) Pod nim mam jeden sedy konektor zrejme z GPS mechaniky v kufri... z pohladu na radio zo zadu mam volny lavy z mensich konektorov zrejme je to na CD menic .....ako to mam teda riesit v tomto pripade???

alfi666

Štvrtok, 2. Júla 2009, 16:24

Mozes to podla mna nejakym sposobom napojit aj na tu navigaciu - ovsem nemam skusenosti, cize stym ti neporadim...
Ak to chces napojit na ten CD menic, tak potrebujes nieco, co presvedci radio otom, ze je tam ten menic pripojeny ;)
Idealne - kup si tu hracku co si tu uz kupili niekolki chalani za cca 100 euro a mas vsetko vyriesene - od MP3, cez ovladanie na volante a tiez AUX vstup ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Užívateľov profilový obrázok
M3driver
Kraj: Bratislavský

Piatok, 3. Júla 2009, 08:44

ja som toto riesil u seba (navi 16:9, CD-changer) a vysledok zatial ziadny. po par mailoch som zistil ze mi to co chalani davali asi nepojde, ale dostal som odporucenu firmu Dension, vyrobky Gateway.

vela je toho na strankach http://www.xcarlink.fr/
M3 -> Ducati

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných