Caute vsetci. Mam e46 touring r.v 2001 pred faceliftom... Mam v nej kazetove radio s navigaciou. Chcem sa spytat , ci mate niekto skusenosti s dorabanim AUX vstupu. (je mi luto vyhodit toto radio nakolko je plne funkcne a aj navigacia funguje)
Moj problem je takyto ... neznasam ked mi visia kable cez palubnu dosku... Tym padom som odpisal onu znamu kazetu, ktoru strcite do mechaniky a koniec kabla pichnete do mp3 alebo discmana alebo niecoho.... Vyskusal som aj FM transmitter .Nieje to az take zle ale raz to ide raz je to rusene a uz nemam naladu v jednom kuse menit frekvenciu, len aby som pocul nejake utlmene zvuky. Preto Vas vsetkych chcem poziadat o radu. Na strankach
http://www.e46.cz som si nasiel tzv.Retrofit Kit... ked si ho spravim bude mi to fungovat? (je mi jasne ze aj tu budu kable , ale tie si viem potiahnut poza palubovku, nie krizom cez nu) Mate niekto skusenosti s takymto typom radia a zapojenia? Prepne sa radio do AUX rezimu samo , alebo treba zvolit nejaku specialnu funkciu? Pripadne nejake ine riesenie.
Vopred dakujem za rady.
NECH ZIJE ZADNY NAHON