Piatok, 30. Júla 2010, 20:48
"Super" chlapci v Auto Motiv. Dal som si vymenit drobnosti typu mikrofilter, xenon vybojku a brzdovu kvapalinu. Prvy sok bola cena 134 EUR za jednu xenon vybojku, nie za par, za kus!!! A to neratam dalsich 32 EUR za vymenu. Dalsi sok bol divny zvuk po prevzati auta - hrkotanie a rezonancia pri kazdom pridani plynu. Tak som sa tam vratil na druhy den, ze co mi to porobili a oni akoze nic, vsak oni skoro nic nerobili. Prisiel von mechanik, odsroboval znovu mikrofilter a zasroboval ho, ze viac nevie urobit, mozno to pomoze. NEPOMOHLO! Tak som sa znovu musel objednat, ze za tyzden ma zoberu. Ked som tam prisiel, hovorim, ze pockam, dal som si 2 hodiny na nich, snad to vyriesia. Jasne, ze ma hned poslali prec, ze oni predsa nevedia, co vsetko budu musiet rozoberat. Ale ze hned o 8:00 idu na to a okamzite po odstraneni ma budu kontaktovat. Hahaha, volali o 15:00, ze uz to je. Tak som si zaplatil cely den taxiky po Blave, aby mi nakoniec oznamili, ze to tam niekto nedotiahol sroby na kryte motora. A este na mna pozerali tak, ako keby som si to urobil ja-idiot a nie oni. Ziadne ospravedlnenie, ze som bol dalsi den bez auta. Sice som neplatil, ale v kazdom dobrom servise by poskytli nahradne auto resp. by to netrvalo cely pracovny den - to podla nich ten mechanik sroboval kryt motora 7 pracovnych hodin. O zlych skusenostiach s AWT radsej vobec nehovorim, tam by som uz svoje auto nikdy nedal. Ale kam???