... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Miki
Autor témy
Auto: BMW E90/330xd
Kraj: Bratislavský

Auto Motiv, Trnavska cesta, BA

Piatok, 30. Júla 2010, 20:48

"Super" chlapci v Auto Motiv. Dal som si vymenit drobnosti typu mikrofilter, xenon vybojku a brzdovu kvapalinu. Prvy sok bola cena 134 EUR za jednu xenon vybojku, nie za par, za kus!!! A to neratam dalsich 32 EUR za vymenu. Dalsi sok bol divny zvuk po prevzati auta - hrkotanie a rezonancia pri kazdom pridani plynu. Tak som sa tam vratil na druhy den, ze co mi to porobili a oni akoze nic, vsak oni skoro nic nerobili. Prisiel von mechanik, odsroboval znovu mikrofilter a zasroboval ho, ze viac nevie urobit, mozno to pomoze. NEPOMOHLO! Tak som sa znovu musel objednat, ze za tyzden ma zoberu. Ked som tam prisiel, hovorim, ze pockam, dal som si 2 hodiny na nich, snad to vyriesia. Jasne, ze ma hned poslali prec, ze oni predsa nevedia, co vsetko budu musiet rozoberat. Ale ze hned o 8:00 idu na to a okamzite po odstraneni ma budu kontaktovat. Hahaha, volali o 15:00, ze uz to je. Tak som si zaplatil cely den taxiky po Blave, aby mi nakoniec oznamili, ze to tam niekto nedotiahol sroby na kryte motora. A este na mna pozerali tak, ako keby som si to urobil ja-idiot a nie oni. Ziadne ospravedlnenie, ze som bol dalsi den bez auta. Sice som neplatil, ale v kazdom dobrom servise by poskytli nahradne auto resp. by to netrvalo cely pracovny den - to podla nich ten mechanik sroboval kryt motora 7 pracovnych hodin. O zlych skusenostiach s AWT radsej vobec nehovorim, tam by som uz svoje auto nikdy nedal. Ale kam???

Užívateľov profilový obrázok
xcubus

Re: Auto Motiv, Trnavska cesta, BA

Nedeľa, 1. Augusta 2010, 16:24

ja si odtial objednavam len diely :) pracu si necham robit u kamosa
musim ta ale sklamat...v automotive pracuju ludia z AWT :wink:
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Hyri

Nedeľa, 1. Augusta 2010, 16:28

k nam :)
Bmw E39 530D ///Jebat Paket
Ex Bmw E39 540iAG ///Mrdka paket
Ex Bmw E39 530D ///M Paket
Ex Bmw E36 325i Nic paket drift king :D

Miki
Autor témy
Auto: BMW E90/330xd

Piatok, 6. Augusta 2010, 19:09

A to je kam k nam? Ja by som rad isiel niekam, kde budem mat istotu, ze niekto vie, co robi a za normalne ceny. Ja necakam, ze mi niekto bude robit zadarmo, ale zaplatiti za vymenu xenon vybojky cez 170 EUR je trochu moc, a to sa bavime o 1 kuse, nie par. Diely by sa zohnat dali, to nie je problem, ale robota, to je ten problem.

dodoIPD
Auto: BMW

Piatok, 6. Augusta 2010, 20:46

BMW Lamac, novootvorene (rok ci dva dozadu) BMW.

Vela ludi co tam chodi to to moze len odporucit.

My mavame Z4 2.5i,330ixT E91 v Auto-Motive a ziadne negativne skusenosti... zatial.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 31 neregistrovaných