birki: zaklad je zistit aku impedanciu ma ten woofer,
potom treba aj vediet ako zapojit, pokial zapajas do mostika,
je tam aj take prepinanie 2-3-4kanalov, momentalne neviem, ale niekedy som aj ja mal na Z4200 zapojene na 2kanaly predne kompa a na 2kanaly do mostika subwoofer, bol ´to DLD IW12 jednocievkovy, takze impedancia bola 4ohm a poviem Ti urcite som sa nestazoval na slaby vykon, aj ked nakoniec mi ten woofer odpalilo a mnoho odbornikov mi tvrdilo, ze preto ho odpalilo, ze bol slaby zosik a pri vyssom volume mu pustal nejake skreslenie, ktore ho odpalilo....
....ale pokial sa krotis, tak sa Ti to nestane
a dalsia vec je, ze aky mas vstup do toho zosika z RCA, mas na radiu RCA vystup na woofer, alebo pustas normalny signal a davas to na zosiku do filtra? a´k tam nemas vystup na woofer, ktore RCA tam mas, predne repra alebo zadne? nemas na radiu fader nastaveny len na zadne alebo len na predne?
a nemas nahodou z radia vystup na woofer a este aj na zosiku nastavenu vyhybku? vtedy Ti hra woofer len nizke frekvencie a tie hraju len velmi ticho, resp. stavba woofra nie je az na take nizke frekvencie ake tam pustas, resp. neviem, poskusaj este nieco alebo napis konkretnejsie ako to mas zapojene, rad poradim, ak budem vediet