Le Gend napísal:Asi viaceri tu nebudu s niektorymi bodmi suhlasit, takze by si mal svoj prispevok podporit tym, ze uvedies zdroj, z ktoreho mas tieto informacie, ci si bol na nejakom skoleni o olejoch a ci mas aspon chemicke vzdelanie.
To som pochopil, zistil som, ze tema olej historicky vzbudzuje vlnu silnych emocii.

Ale ides na to dobre, pytas si referncie! Sa mi paci
- V automobilovom priemylse uspesne pracujem cca 15 rokov (naschval pisem vseobecne, lebo okruh prace aj sukromia je velmi siroky)
- Chemicke vysoke vzdelanie nie
- Fyzika ano
- Skolenia ano, tiez rafinerie
- Zalozil som aj vediem spolocnost, ktora vykonava vsetky automobilove sluzby aj prebera zodpovednost

uspesne uz vyse 10r.
- Osobne odservisovanych aut za zivot: niekolko desiatok, este stale ma manualna praca bavi, len keby casu bolo viac...
- Uspesne opravenych, odservisovanych vozidiel/motorov atd. mame historicky za sebou niekolko stoviek,

asi aj viac
- Takisto spolupracujeme so spickovymi vyvojarmi, medzi ktorymi su aj motorari, na ktorych sa s oblubou obraciam...
- Farba oci modra
- Farba vlasov, co ja viem - take cosi, kazdopadne vlasy mam!
- Profil na Facebooku nie :)
- Som chory puntickar, iba moja zena tvrdi, ze okrem domacich prac.
- Nie, vazne, kto ma pozna, vie co som za cloveka a vie, ze ja pred tym, nez otvorim usta, ziskam si info prefferably zo
ZDROJA, oboznamim sa so suvislostami, dam si veci dokopy, aby som im rozumel, podla moznosti vyskusam a az potom hovorim.
Otec tomu vravel: Dva razy strihaj, raz rez! (ale viem, ze v medziludskej komunikacii to dnes nie je "in")
- Ked neviem - hovorim neviem
- Kazdy den sa ucim, aj vcera som sa daco naucil :)
- Okrem toho moja praca je aj moj sukromny zivot, takze sa problematike venujem, ako zalube aj vo volnom case
- Problematike olejov sa so zaujmom dokladne venujem uz dlho, pochopil som, ze je to (neuveritelne) kontroverzna, ale aj zlozita tema.
Ale stale sa je comu ucit.
Nie je v tvojom zaujme aby si mi veril - uz preto, ze vidim, ze preverujes zdroj, je jasne,
ze sa snazis ziskat informacie a utvorit si vlastny nazor. A o tom to je, ci sa niekto spolahne
na vypovede inych, alebo veri len sebe, alebo aku kombinaciu tychto nakoniec zvoli.
Preto Ty zvazis, ako budes brat informacie, ktore som uviedol, kazdopadne dakujem,
ze si ich precital, zobral do uvahy a odpovedal si.
hi-hi, normalne, ako zivotopis, alebo zoznamka
ale hey:

paci sa mi tvoj podpis!
...srry, idem pozarat hokej! SLOVENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO : canada - 2:1