... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
jozi_bmw
Kraj: Bratislavský

Sobota, 26. Apríla 2008, 10:00

svisto napísal:
Základný benál má každý na Slovensku od Slovnaftu , takže vyjadrenia ako "Slovnaftu ani korunu" sú trošku mimo :-)
Rozdiel medzi jednotlivými pumpami sú len v aditívach , službách a čistote nádrží.

tak napr. shell V power racing je vyrabany v rafineriach v nemecku a na slovensko dovazany.
http://www.shell.com/home/Framework?siteId=sk&FC2=/sk/html/iwgen/shell_for_motorists/fuels/zzz_lhn.html&FC3=/sk/tailored/shell_for_motorists/fuels/vpower_r/vpower_r_about_ga_1602.html

ako je to s ostatnymi shell V power, diesel extra a V power diesel neviem, nepisu...
Ford Focus Turnier 100PS 2009 Obrázok
Yamaha XJ6 78PS 2011

Ex: BMW E46 320d Touring 150PS 2002
Ex: BMW E46 323i 170PS 1999
Ex: Ford Mondeo Turnier 2.0 TDCi 116PS 2003

Diablo

Sobota, 26. Apríla 2008, 18:10

svisto napísal:
Základný benál má každý na Slovensku od Slovnaftu , takže vyjadrenia ako "Slovnaftu ani korunu" sú trošku mimo :-)
Rozdiel medzi jednotlivými pumpami sú len v aditívach , službách a čistote nádrží.

sa mi zdá že OMW má svoj, veď rafinérka je hneď za rohom.
Raz som čítal niaky test, kde skúmali kvalitu pohonných hmôt na čerp. staniciach na slovensku a vyhral to Slownaft.
ola ola emtroáááá

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Sobota, 26. Apríla 2008, 22:52

Diablo napísal:
sa mi zdá že OMW má svoj, veď rafinérka je hneď za rohom.
Raz som čítal niaky test, kde skúmali kvalitu pohonných hmôt na čerp. staniciach na slovensku a vyhral to Slownaft.

never vsetkemu, co ma logiku.... OMV v KE isto nebude brat zo Schwechatu, ked Kapusany pri Presove su blizsie
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

eko.fresh
Auto: bmw

Sobota, 26. Apríla 2008, 23:25

Mam kamosku ktora robi esso logistiku... kazdy 95 benzin sa prazi u nas v Slovnafte... firmy si ale k nemu pridavaju rozne prisady.

A co sa addiktiv do bezinu tyka pripajam k tejto teme aktualne video Fifth gear: :wink:

http://youtube.com/watch?v=iIE_x3HQd_w

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic
Kraj: Bratislavský

Streda, 30. Apríla 2008, 22:24

no skusim nejak si pozicat tie papiere na benzin a skusim to sem casom hodit. len tak na rychlo: aspon u nas v BA maju OMV benzin aj diesel z rakuska priamo z rafinerie OMV, o tom ma nepresvedci nikto, lebo su tu aj taky ing. ktory ma stale presviecaju ze je to slovnaftu (niesom analfabet a viem si na dodaku precitat odkial to je a nehovorim o peciatke a podpise spinaveho rakusana. tak isto je na tom aj SHELL aj ked sa stane ze obcas siahnu po slovnafte. dovod nepoznam ale zistime (asi casove a financne setrenie). JET ma benzin dovazany s ciech a naklada sa to u nas letisku. mozno by ste sa cudovali tak ako ja ale jeden dennik (nie zasrany novy cas) robil asi pred dvoma rokmi testy benzinov na svk pumpach a prva skoncila JET-ka a potom boli OMV a shell. neviem na ktorom mieste skoncila JURKI ale urcite to bolo dvojmiestne cislo :lol: by ma zaujimalo kolko zaplatili za to prvenstvo. neni to najhorsie ale dost zaostavaju.
a este k rozdielom SHELL a OMV. ich benziny vo vsetkych tych cisielkach a podobnych blbostiach takmer identicke.
AMEN
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

Max-Max
Auto: niekoľko...

Štvrtok, 1. Mája 2008, 00:17

Jurki a mam dojem ze obcas aj tesco pouzivaju tzv Statne hmotne rezervy, t.j. benzin ktory si stat drzi v nadrziach na casy krizove a pravidlelne ho obmienaju, aj ked uz trosku vyprchane.

Vseobecne plati, ze napr OMV uprednostni svoju rafinerku, pokial naklady na prepravu nie su vysoke. Ak su, vezmu zo slovnaftu, z polska, madarska a pod. Toto plati najma na vychode, kde je moznost vyberu pre splolocnost ci vezmu z Kapusan, ci z Trebisova alebo hungarie. Specialne produkty typu VPRacing si vozia priamo z rafinerky.
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 8 neregistrovaných