... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
stanleyy napísal:Vsetky cisla su podla dotankovania, palubny pocitac ukazuje v priemere o 0.6 - 1.0l menej ( je tam chip ), ja som velmi spokojny,
motor je skvely ( ale musi sa zahriat .. )
stanleyy napísal:mozno ze BC ukazuje viac, ked je motor neupraveny.. ja tam mam ale chip a ten z principu svojho fungovania sposobi to,
ze pocitac nedavkuje palivo tak, ako si to mysli on, ale ako ho "oklame" chip...
neviem, predtym som presnost ukazovania spotreby nesledoval, ale ta chyba, ktoru tam mam teraz, ma aj tak vobec netrapi...
( navyse ked si cez skryte menu pozriem stav nadrze, odtial vzdy dostanem presne udaje :)
pablo_s napísal:trosku taky mensi OT... nemas terz po tom chipe z tohop dymovnicu? Skratila sa doba za ktoru zaberie turbo, je turbo diera mensia? Hlavne by ma zaujimalo co to urobilo s tymi spodnymi otackami, ci to nejako vyrazne pomohlo pri nizkych otackach... kde ti to robili?
pablo_s napísal:graf je sice pekna vec... :))) nasiel som ich zopar na nete, ale skor su podstatnejsie tvoje dojmy po tom chipe ako sa to auto realne sprava, ako to co je v grafe... :))) rozmyslam nad tym aj ja tak uvidime, ze ci by som to na jar skusil... :)))
pablo_s napísal:nooo a toto je pre mna podstatnejsia informacia ako to co ukaze graf, lebo ten je v tych spodnych cislach takmer identicky, lebo nie vsetko su iba Nm a kW ale tych chipom sa meni vela inych opremennych a tie mozu mat za nasledok to ze to auto ide lepsie v nizsich otackach aj ked podla grafu to tak velmi nevyzera... :))) a kde ste si to nechali chipnut?