... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
luciq napísal:no tak polovicku marosovu vynechajte z nejakych prekecavacich planov aby maros mohol chlastat, lebo to si ma ten kdo bude rypat MASIVNE postve proti sebe, a to by ste fakt ani jeden nechceli, lebo ja som neni ziadny roztomily milacik na cudzich ale stelesnena zloba ked sa mi staraju do veci o ktorych prdku borovu vediato len aby seci vedeli, inak vecsinou som mierumilovna :)
a marosko to dufam ze ne kvoli tomu ze ti tvoji kamosi nevedia mlcat si slubil :)
kenedy_e46 napísal:Ja pouzivam origo Bmw chladiacu balenu po 1,5L a ani som nerozmysla davat inu. Origo je Origo
kenedy_e46 napísal:nasiel som http://bmwfans.info/accessories/mg-83/ill-83_0353/ cislo je 81 22 9 407 454 nasiel som to va flasi.
BlackMW napísal:nieje zaco ak ti to pomohlo tak som len rad.kenedy_e46 napísal:nasiel som http://bmwfans.info/accessories/mg-83/ill-83_0353/ cislo je 81 22 9 407 454 nasiel som to va flasi.
dakujem..
BlackMW napísal:luciq napísal:no tak polovicku marosovu vynechajte z nejakych prekecavacich planov aby maros mohol chlastat, lebo to si ma ten kdo bude rypat MASIVNE postve proti sebe, a to by ste fakt ani jeden nechceli, lebo ja som neni ziadny roztomily milacik na cudzich ale stelesnena zloba ked sa mi staraju do veci o ktorych prdku borovu vediato len aby seci vedeli, inak vecsinou som mierumilovna :)
a marosko to dufam ze ne kvoli tomu ze ti tvoji kamosi nevedia mlcat si slubil :)
mas pravdu, s tou chladiacou qapalinou, suhlasim
hehe tak uz som tu kompletny na fore uz tu je aj polovicka moja![]()
ne preto..kenedy_e46 napísal:Ja pouzivam origo Bmw chladiacu balenu po 1,5L a ani som nerozmysla davat inu. Origo je Origo
nemas uplne nahodou po ruke cislo dielu z etk ? pre istotu, skusim to kuknut ci to najdem..
luciq napísal:no maros, hlavne ze vy ste tu kvakali k veci vsetci .. preco si si z vas neutahoval, ale iba zo mna?
BlackMW napísal:luciq napísal:no maros, hlavne ze vy ste tu kvakali k veci vsetci .. preco si si z vas neutahoval, ale iba zo mna?
neboj aj z ostatnych si utahujem