... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

pouk69
Autor témy
Auto: BMW e87 130i
Kraj: Nitriansky

Ako zistit, ci mam v aute bluetooth e87

Nedeľa, 15. Novembra 2015, 22:01

Caute, mam 130i, rv 2006, s idrive a chcel som si sparovat iphone 5s s idrive-om, ale v casti Settings nevidim ziadny bluetooth (na nete som nasiel len navody na sparovanie cez bluetooth a tento sa nachadzal v menu idrive-u). Ako zistim, ci ma moje auto BT? Bol by BT spomenuty vo vypise podla poslednych 7 cisel VIN (nie je tam)?

Pokial ho nemam, aku mam inu moznost prepojit iphone s autom?
Btw. na volante je tlacidlo telefon a hlasova volba (ale je mozne, ze tie su tam defaultne aj ked nemam BT).

dakujem

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Ako zistit, ci mam v aute bluetooth e87

Nedeľa, 15. Novembra 2015, 22:16

ahoj - volant je jeden, nebudu vyrabat 20 verzii, neopalti sa to (hoc u Fverzii vyzera ze sa to tym kurvam oplati)

skus dat vinko, mozem ti pozriet vybavu a ohladom toho kde bluetooth je - zhod koberec kufra a malo by to byt hned za sedackami, taka hranata skatulka o velkosti VHS kazety
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 15. Novembra 2015, 23:41

ak mas MF volant, tie su rovnake bez ohladu nato ci mas alebo nemas bluetooth. Da sa to zistit podla VIN

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 16. Novembra 2015, 08:41

pouk69 napísal:
Caute, mam 130i, rv 2006, s idrive a chcel som si sparovat iphone 5s s idrive-om, ale v casti Settings nevidim ziadny bluetooth (na nete som nasiel len navody na sparovanie cez bluetooth a tento sa nachadzal v menu idrive-u). Ako zistim, ci ma moje auto BT? Bol by BT spomenuty vo vypise podla poslednych 7 cisel VIN (nie je tam)?

Pokial ho nemam, aku mam inu moznost prepojit iphone s autom?
Btw. na volante je tlacidlo telefon a hlasova volba (ale je mozne, ze tie su tam defaultne aj ked nemam BT).

dakujem

tlacitka su tam defaultne, ak nemas toto menu ani v idrive, tak tam bluetooth pravedepodobne nemas, ak by si ho mal, tak ho urcite uvidis aj vo vypise z VIN (ak ho teda niekto nenamontoval dodatocne)

- moznost je aftermarket bluetooth od ineho vyrobcu
- alebo dorabka OEM (nie je zrovna lacna)

pouk69
Autor témy

Pondelok, 16. Novembra 2015, 12:46

Dakujem za info.

Vies mi pls aj odporucit konkretny aftermarket?

PeqpeK napísal:
tlacitka su tam defaultne, ak nemas toto menu ani v idrive, tak tam bluetooth pravedepodobne nemas, ak by si ho mal, tak ho urcite uvidis aj vo vypise z VIN (ak ho teda niekto nenamontoval dodatocne)

- moznost je aftermarket bluetooth od ineho vyrobcu
- alebo dorabka OEM (nie je zrovna lacna)

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 16. Novembra 2015, 16:21

Ak chces integraciu v ccc, tak odporucam fiscon. Ma okrem bt aj funkciu a2dp. Nie je problem dodat. Existuju lacnejsie riesenia, no v podobe pridavnej krabicky nalepenej na pristrojovke - parrot a spol.

pouk69
Autor témy

Streda, 18. Novembra 2015, 12:17

Dakujem,
ten Fiscon vyzera fajn, isiel by som asi do toho. Napis mi pls v akej cene to vies dodat, pripadne aj kolko stoji montaz (ale pozeram, ze si az z Presova, musel by som asi najst niekoho na zapadnom SK) a kolko to cca vyjde.
dik

airbone napísal:
Ak chces integraciu v ccc, tak odporucam fiscon. Ma okrem bt aj funkciu a2dp. Nie je problem dodat. Existuju lacnejsie riesenia, no v podobe pridavnej krabicky nalepenej na pristrojovke - parrot a spol.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných