... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
MuadDeeb napísal:Kazda TV ma pripojeny kablik na rucnu brzdu, ktorou spina, ze auto stoji. Ak tento kablik najdes a spravis obvod, tak ti to pojde nezavisle na rucnej, cize stale.
kraken331 napísal:presne tak ked stojim jakmile sa pohnem obraz vypne i kde zvuk ide stale.je niaka moznost upravy doma??
PetoK napísal:Ja snáď zas zle vidím,ďalší profík ktorý si myslí že vidí do elektroniky v BMW a pritom o tom nemá ani páru... Kua,keď sa tomu nerozumieš,tak tu nepíš kktiny.Tak ako to popisuješ je riešené v komerčných moniceiveroch,a nie origo v BMW !!! Tu sa nesníma žiadna brzda,ale sa meria rýchlosť a po I-Bus zbernici z prístrojovky (IKE) sa prenesie informácia o rýchlosti do ostatných jednotiek. Zobrazované video sa zámerne zablokuje kvôli predpisom nad 8km/h už priamo vo videomodule (VDM). Riešením je hw modul,alebo úprava sw.
MuadDeeb napísal:
Ak si precitas moj prispevok poriadne, tak je tam napisane ze naozaj neviem poradit. Ten obrazok som tam dal len kvoli predstave. A profik naozaj niesom, neviem ako to ma BMW spravene.
Tak nabuduce prosim ta citaj poriadne a hned neutoc. Nie sme tu na to, aby sme sa dojebavali ale nato aby sme radili. OK?
Ak som tym niekoho urazil, tak sorry.
MuadDeeb napísal:Ak som tym niekoho urazil, tak sorry.