... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

gabikh
Autor témy
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

535D nema vykon vaha vzduchu ???

Streda, 1. Apríla 2015, 22:20

serus chalani tak z nicoho nic v jednom momente auto "prestalo tahat v otackach do 2000 +-. prve som myslel ze male turbo, vsetko sa skontrolovalo plniace tlaky a vsetky hodnoty super ale vyskocila vaha vzduchu. vymenila sa nakalibrovala sa a problem pretrvaval, objedal som bosch vahu nakalibrovala sa nastavila opat problem pretrvava. ziadne ine chyby nepise a motor nie ako keby nemal ykon v tyc otackach ale sa mu nechce akoby do tych otacok ist a potom nad cca 2000 uz auto ide uplne normalne. nevieme prist na problem nestretol sa s tym uz niekto? kde este hladat? :-k

Užívateľov profilový obrázok
Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Re: 535D nema vykon vaha vzduchu ???

Štvrtok, 2. Apríla 2015, 11:30

nie je problém v regulácií variability turba?

local
Auto: nonBMW
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 2. Apríla 2015, 11:36

gabikh napísal:
serus chalani tak z nicoho nic v jednom momente auto "prestalo tahat v otackach do 2000 +-. prve som myslel ze male turbo, vsetko sa skontrolovalo plniace tlaky a vsetky hodnoty super ale vyskocila vaha vzduchu. vymenila sa nakalibrovala sa a problem pretrvaval, objedal som bosch vahu nakalibrovala sa nastavila opat problem pretrvava. ziadne ine chyby nepise a motor nie ako keby nemal ykon v tyc otackach ale sa mu nechce akoby do tych otacok ist a potom nad cca 2000 uz auto ide uplne normalne. nevieme prist na problem nestretol sa s tym uz niekto? kde este hladat? :-k

nestretol, teba ale tvoja 535d tusim stale trocha trapi, mozno by sa oplatilo pisat jej pribeh detailnejsie... ja na svojej okrem vymeny celneho skla iba bezna udrzba... ale je zasa pravda ze iba stoji v garazi posledny rok, no nic pojde z domu. Kazdopadne, drzim palce.

gabikh
Autor témy
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 2. Apríla 2015, 12:51

tak co bol problem ktory bol realnym problem nie len tapanim v tme pri hladani banalnej priciny bolo ze odisla na jednom vstreku elektronika , teraz ta vaha vzduchu a baterka ktora robila sarapatu inak som nic take neriesil (bezne vymeny oleja filtrov odstranenie dpf vymenu brzd neriesim to su veci normalne a dpf je len moje rozhodnutie) inak nic take ono to mozno tak vyzera lebo ja stale ak sa nieco neviem tak pisem sem preto to vyzera tak ze stale hneva :D a co sa tyka turba a regulacie zrejme nie lebo ked vahu odpojim ide auto normalne

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných