... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
GUZINO528 napísal:POMOOOC!!! Prestalo mi svietit brzdove svetlo. Najprv som nevedel co sa deje ale potom sa podarilo odhalit ze mi nesvieti prave brzdove svetlo. BlackMW povedal ze s tym sa neda vobec jazdit, ze to mam odstavit do servisu a pockat co mi s tym spravia. Ale neviem ja auto moooc potrebujem a teraz si neviem rady!!? Co mám robit?![]()
![]()
BlackMW napísal:GUZINO528 napísal:POMOOOC!!! Prestalo mi svietit brzdove svetlo. Najprv som nevedel co sa deje ale potom sa podarilo odhalit ze mi nesvieti prave brzdove svetlo. BlackMW povedal ze s tym sa neda vobec jazdit, ze to mam odstavit do servisu a pockat co mi s tym spravia. Ale neviem ja auto moooc potrebujem a teraz si neviem rady!!? Co mám robit?![]()
![]()
vcera si tam mal ale vaznejsiu zavadu, svietil ti na palubovke opacny usmjevacik:![]()
s tym neni sranda, mal si to odfotit mozno by niekto poradil co s tym..
a to brzdove mozes dat ku mne do servisu za 1000,- to mas spravene aj s materialom
GUZINO528 napísal:Tak som to chcel odfotit ked aparkujem a kkt som na to zabudolA ráno to tam už nebolo. Ale ináč som sa na tom smial. Originál smutný smajlík ":("