... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

alfi666

Re: 4,8i vysoká sporeba - zlá teplota E70

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 17:41

Bohaty clovek nieje sprosty (cest vynimkam hlavne na SK)... bohaty clovek je taky, ktory dokaze redukovat vydavky na miestach kde nemusia byt :)

Cize podla mna prave pri takychto motoroch ma splynovac zmysel - ovela rychlejsie sa vrati vlozena investicia... nechapem naco ho niekto trepe do Fabie ktora aj tak zozere len 6 litrov...

Su aj taki, co zarobia skutocne tolko, ze si mozu kupit Slovnaft... taki asi naozaj spotrebu neriesia ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

pitr

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 18:23

Je uplne normalne ze ked sa da naniecom usetrit tak to treba vyuziit,kto vie bacovat ten ma

Užívateľov profilový obrázok
adko
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 20:38

no v podstate mate pravdu chalani ale keby som to mal brat z tohoto hladiska tak potom si nekupim ani valentino oblek za 2k ani svieckovu si nekupim kilo za 40 eur atd atd .. podla mna nove bmw vyssej rady so silnym motorom je pre cloveka co nie je odkazany nato riesit spotrebu.Ked na nieco nemam tak si to nekupim logicke.Ked chcem kurva setrit tak si kupim oktaviu 1.9 tdi alebo passat 2.0tdi alebo aj bavorak 3.0 tdi a nemusim riesit kolko mi to spali benzinu.
Ako to ked mam brat tak ze peniaze nie su na rozhadzovanie co je pravda tak si do bentley mam nadrbat plyn?Lebo budem jazdit za polovicnu cenu?Troska odveci si myslim... no ale nebudem sa uz k tomu vyjadrovat kazdy ma pravo na svoj nazor.Samozrejme sem moc ludi nechodi co kupia nove auto za tri mega takze aj nazory su odvodene od financnych moznosti navstevnikov tohoto fora.Tym nechcem nikoho urazat je tu kopec normalnych co si kupia auto ktore zvladnu uzivit a neriesia.Ale je aj kopec idiotov co si kupia e38 a nemaju poriadne na benzin.Su to ludia co si nemozu jednoducho dovolit ze si zmyslia v ktorykolvek den ze pojdu niekde tisic km na vylet a o tri dni zas ... auto ma byt na vozenie a nie aby som pocital korunky ci mozem na benzin minut 200 eur alebo 2000 eur.
Chalan co zalozil tuto temu viem preci si tam plyn dal a rozumiem tomu.A zalozil tuto temu z cisto technickej stranky co je fajn.Lebo niekedy sa tu dost casto riesia nezmyselne picoviny je tu kopec mudrlantov ale ked sa clovek spyta nieco konkretne dostane premudrelu odpoved ze autorizovany servis pripadne ked mas take auto co riesis atd atd ...
K plynu sa uz nevyjadrujem.Len su mi smiesny trtkovia co si kupia M5tku a narvu tam plyn.A budu mudrovat okolo toho ako je fajn setrit a ze aj bohaty setria a bla bla bla bla ...ja poznam kopec ludi ktori su za vodou a ani jeden z nich neriesi spotrebu benzin plyn a vesmirne chujoviny.Rezia auta je asi to posledne co poniektorych zaujima.Ked mozu roznym pseudoprostitutkam dat 5000eur za vikend an handricky tak nemusia riesit plyn .... kupia si auto take ake sa im paci a to je cele.
A k tej redukcii vydavkov ak to beriem z tohto hladiska tak auto je najhorsia investicia aku poznam pri kupe auta za styri miliony za tri roky klesne cena cca na milion takze si vypocitajte mudrlanti kolko percent to je ... to znamena ze ked bohaty maju setrit nemali by si kupovat vlastne ani nove auta.Ideal je kupit troj rocnu jazdenku v zanovnom stave nie?
A ano jedno je pravda na slovensku je kopec blbeckov co maju na ucte istu sumu a za tu kupia auto pripadne krvopotne to lizuju ano taky riesia potom spotrebu a podobne hovadiny.Ale su frajeri lebo maju bavorak alebo mercedes.Poznam takych kopec minule som jedneho videl Ecko z nemecka a tankoval za 15 euro :)Manager z vychodu cierny oblek lacny nuz ale bloncky nato letia.Cierny oblek je fajn inak ten mozes nosit do prace na svadbu aj na pohreb :)
No a koncim debatu uz ma to nebavi riesit ani lebo barabas mi vymaze ucet :)

Užívateľov profilový obrázok
RUDINKO1
Autor témy
Auto: BMW F10
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 21:54

Adko..............ide ti karta...............neriešime uzavreté.

POZOR NA TERMOSTAT NA NOVYCH MODELOCH..........Odchádzajú a už sa nevrátia po cca 80 - 120 tis km. A zistíš to len ťažko, ja som to zistil len náhodou!!!

ale celkom pekne rozprúdená debatka..............:-))
Nadšený "fanda" BMW hlavne X5

alfi666

Štvrtok, 15. Októbra 2009, 22:02

Myslim, ze to tu nikam nevedie :)... co malo byt povedane, bolo povedane, takze zamykam :)

Uz len vsetci dufajme, ze raz nam pojde tak karta aby nam bolo jedno ci tankujeme za 200 alebo 2000 eur a ze dame kurvam na vikend 5000 eur :)

Howg

PS: fakt to uz vedie do riadnych sraciek ked sa vyraba napriklad Porsche diesel... a vlastne asi aj ta Audi R8 V10 TDi bude kokotina :mrgreen: :mrgreen:

Ak este niekto chce nieco inteligentne dodat, nech mi da vediet cez PM a odomkneme ;) .. len nechcem aby sa to tu zvrhlo na zbytocne hadky ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných