... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
atc525 napísal:tri hlavne dovody a to :vs.cerpadlo,el.tryska,pal.cerpadlo
xtreme napísal:Takze trysky su zanesene vzdy!Treba ich odtlakovat ci prepustaju pri spravnom tlaku!Ked je zla ta elektricka tak auto startuje dokonca podla toho ci stoji rovno alebo sikmo!Dalej palivove cerpadlo ked je zle moze raz ist a raz nie.No v tomto pripade to podla mna bude vstrekovacie cerpadlo alebo zle nastaveny predvstrek.V kazdom pripade si treba uvedomit ze vs.cerpadlo sa neopravuje doma v garazi a tak podobne,potom to uz vacsinou nikto neda dokopy aby to slapalo jak ma!!!atc525 napísal:tri hlavne dovody a to :vs.cerpadlo,el.tryska,pal.cerpadlo
ok.. na toto som sa chytil..
takze postupne..
keby to bola tryska.. co by to robilo, resp. nerobilo? bo auto slape jak dive.. len tie teple starty.. stara tryska bola zanesena, tak sme prehodili tu z druheho cerpadla, ktore dymilo.. auto slape, ale nestartuje ani tak.
keby to bolo palivove cerpadlo.. tak by to nestartovalo ani za studena, nemam pravdu? len za studena na prvy sup a za tepla ani bohovy..
keby to bolo vstrekovacie cerpadlo.. podla mna to je najrealnejsie.. bo sa tam prehadzovali nejake casti zo stareho cerpadla.. ale co by to robilo, resp. nerobilo to neviem.. ked som ho mal zle tak to dymilo jak blazen, ale tahalo a startovalo... teraz nedymi, taha, ale za tepla nestartuje.. hm?
vies poradit?