... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
j.j.j napísal:prepacte ak to tu uz bolo spominane,ale chcel by som sa informovat,mam 2.0d,110kw-ked dam vacsi intercooler bude nejaky rozdiel vo vykone-a ak ano tak asi o kolko?a druha otazka-turboduchadlo uz tiez nie je najlepsie a mam moznost k druhemu ale 2.0d,130kw-chcem sa spytat ci to bude pasovat a ci bude fungovat a ci to zmeni vykon-pripadne co by bolo treba nastavit ,vdaka za odpovede
j.j.j napísal:myslel som intercooler s 3.0d,a mozes si prehadzovat co chcem do auta,predsa je ro moje auto a tie tvoje,ja som chcel len vediet nejaky dosledok toho,ci sa pri tom zmeny vykon,a jednym casom sa mi zda ze to tu riesil pan len som to nemal cas sledovat a uz som to tu nenasiel,nesedim tu totiz stale ako poniektory nezamestnani,a stym tvojim fukanim bykovi do zadku kym sa mu nevyrovnaju rohy som uz cital casto-to je asi jedine co vies napisat
j.j.j napísal:myslel som intercooler s 3.0d,a mozes si prehadzovat co chcem do auta,predsa je ro moje auto a tie tvoje,ja som chcel len vediet nejaky dosledok toho,ci sa pri tom zmeny vykon,a jednym casom sa mi zda ze to tu riesil pan len som to nemal cas sledovat a uz som to tu nenasiel,nesedim tu totiz stale ako poniektory nezamestnani,a stym tvojim fukanim bykovi do zadku kym sa mu nevyrovnaju rohy som uz cital casto-to je asi jedine co vies napisat
bramborak napísal:chalan sa pytal normalnu vec, nic zle na tom nevidim, ale najlepsie je si srandu robitklasika bmwklub.
existuje na 2,0d taky upgrade "balićek" origo bmw kde máš RJ, vacsi intercooler, silnejsi ventilator chladenia a neviem co este,ale dost je to drahe, niekto to tu uz riesil,treba hladat.