Piatok, 20. Mája 2016, 08:15
Pribeh zo vcera:
Zaciatkom tyzdna mi volal pan z vychodu 400km ze chce kupit tu pri tt auto a ze ho chce dat skontorolovat,ja ze dobre nech vola v ten den. Volal ze pride,dohodli sme sa na 13:00. Som na obede mal som hovor od zakaznika co mu robim auta(mimochodom rychly obchodnik z autami),ale nedvihol som kedze si tu pol hodinu za den venujem svojmu bruchu a pipla mi sms. Skoro mi zabehlo:-))Vratime sa k nej neskor:-)Ale uz som hovoril,ze dnes si zgustneme pri to aute,kedze som vedel odkial uz vietor fuka:-)Pan dosiel ku mne aj za majitelom auta,ze ho chce kupit cely nadseny,auto vyumyvane cistucke. Uz ked prisiel sa mi nezdal chod motora podla zvuku,ale sak dobre.Diag pichnuta a pozeram skoro ziadne chyby.Pozriem iba jedna.Referencny senzor valvetroniku,pytam sa predavajuceho ze ci je nieco z valvetronicom?Ze nie!Idem k autu a pytam sa preco je odpojeny senzor valvetronicu?Neviem!Uz kupujuci si vsimli ze bol predtym zaizolovany!Mohol ho aspon schovat pod dekel.Aj keby mu to nepomohlo:-)Tak sme sme senzor zapojili a ola motor nie a nie dostat do otacok,zacal mat zly chod na volnobehu.Ale kontrolka nesvieti ziadna!Takze servisne rezimy vypnute,chyby motora niektore tiez a skryte zavady tak isto.Okrem toho tocenica jak na kolotoci,ine km v rj motora ine v inych rj!Uz som videl ze zacina byt nervozny ked som sa zacal vypitovat na motor.....
Kupujuci stastny prestastny ze nekupil ojeb a ze som bol maximalne seriozny(co inak ani nemoze byt),lebo hovoril ze ho bol rozhodnuty zobrat.Takze koniec koncov usetrenych par tisic €,kedze tieto motory su dost poruchove a z novymi nazormi na auto sa vybrali spet na vychod....
Takze ak takto to niekedy vyzera u nas:-))A tymto chcem povedat ze ma vyznam....
-
Prílohy
-