Po nieco vyse roku...
Prechod z 323i na 330i bol vdaka lepsej vybave, sedackam a motoru a aj celkovemu stavu ako prechod do novsej verzii :) zo zaciatku trapila vacsia spotreba oleja co som ale zredukoval na prijatelnejsie mnozstvo a mozno raz vyriesim GO motora aj toto...na linearny nastup vykonu som si zvykol az prirychlo a tak sa islo do sveta uprav...najprv samosvor, ktory to auto posunulu zase o level vyssie, nemyslim tym to ze clovek sa moze tocit v kolecku na parkovisku ale vyjazdy zakrut su uplne o niecom inom, az by clovek neveril...skratenim pomerov v dife zase trochu nabralo auto na lepsej akceleracii no aj na to som si pomerne rychlo zvykol

zacal som sa pohravat s myslienkou predaja nakolko sme resili vozovy park a potrebovali sme dostat do rodiny kombika, manzelka sice mala Ceeda sw no chcel som sa ho zbavit lebo autu koncila zaruka a hoci to auto nemalo ziadnu chybu dovtedy, auto ci uz v motorovej alebo interierovej casti vyzeralo spracovanim horsie jak baworak...auto sice bezpecne a priestrane ale vykon nikde, tempomat nikde a kedze som s nim odmietal jazdit tak stracalo vyznam rodineho kombika...zacal som sa pozerat po S4 avantoch kde ma lakali dalsie upravy a moznost ist hravo cez 300koni...nakoniec som si to cele rozmyslel a rozhodol ze bawo ostane este nejaky ten rok doma...zacal som riesit vyfuk...ach vyfuk...kapitola ktora ma stala nervov a penazi radsej preskocim :) len zhrniem ze teraz su tam nove zvody, katy z m3 a vyfuk z a-m-a a som spokojny :)
v januari/februari vyriesim momentalne posledne technicke veci ktore ma trapia/chcem riesit preventivne:
- vanos hadicu privodu oleja
- tesnenie veka ventilov
- neviem slovensky nazov ale Oil Filter Gasket - OFGH/OFH
- obe lambdy sondy predne
- palivovy filter
- chladic
po tomto by okrem papania oleja malo byt auto technicky spokojne a malo by sa tak odvdacit splahlivostou na trochu dlhsiu dobu

no a pocas tohto obdobia by som chcel spravit 3 zakladne veci:
- bc racing podvozok
- celolak
- kompresor
Urcit to nebude vsetko buduci rok ale keby sa podarili len dve veci z toho tak by som bol