... všetko o BMW ...
MarkoZH napísal:este raz si pozri fotky a potom napis ci su tie kolesa rovno....
Roman850Alpina napísal:xtreme,mohol by si hodit hore alebo poslat fotku tvojho auta?
xtreme napísal:tak ako pise marko kolesa nie su rovno tym padom aj volan je na krivo a ten zrez toho volantu ja dole a inak uz je tam spat M3 volantprva a stvrta foto..ved praveze kukam..
myslim ze keby ich vyrovnal do roviny o stvrt otacky, tak aj tak by bolo to zrezanie hore.. hm? viem ze nie su uplne do roviny a ospravedlnujem sa ze som to nenapisal presne, (uz som si mohol zvyknut ze tu kazdy len za slovicka sa snazi chytat ) chapem ze ma maly priemer ten volant, ale aj mam pochybnost ci to vyjde dole.. dano.. vyjadri sa..
Dano3105 napísal:... a inak uz je tam spat M3 volant
Dano3105 napísal:No rozmyslam aj nad tym ale zase aby moc nekricali tie ladvinky lebo by osteli len oni v striebornej a na zeleno ich nechcem davat aby to nevyzeralo ako armadne vozidlo
LuCKy napísal:Pôvodne som tam tú masku dával práve preto, aby ladila so s5akmi ale napokon som ich chcel tiež dať do farby.
PS: som Ti zabudol "pribaliť" sprej čo mi ešte zostal, na madlo zadnej kapoty by mal vystačiť...
LuCKy
Dano3105 napísal:farbu som si uz dal namiesat na tie prahy
kačo napísal:na smichove to este funguje ???