... všetko o BMW ...
Zelo ZH napísal:No popravde som na tom este nejazdil.. ale nevidim v tom problem... mne ti je jedno na com jazdim.. nerobi mi problem presadat aj 5 krat denne z automatu do manualu... co sa tyka radenia najvyssej rychlosti to mi vyhovuje.. lebo 540i je tiez 6 kvalt a moj Jumper tiez.... a co sa tyka jednotky, tak to mi tiez neva.. neda sa na tom pomylit, lebo dopredu to proste nejde a taktirz som tak trochy zvyknuty z Jumpera, lebo ked je prazdny tak sa casto pohynam na dvojke
A co sa tyka tej byvalej slavy.. nekupoval som to na to aby zapadala prachom, ale aby ziarila... myslim ze tieto auta su teraz este daleko slavnejsie ako boli ked sa vyrabali... je to jedinecne auto a zasluzi si velku starostlivost.. ktorej sa mu u mna isto dostane.... ja nelepim auta za 3 koruny, ja im doprajem a to je zaklad... nemienim na tom setrit, ani na brzdach, ani na podvozku a uz vobec nie na laku a kolesach.... len jedna vec ma trochu trapi, radio... toto bude tazky oriesok, lebo by som chcel nieco dobove ale zaroven by to mohlo zrat CD.... alebo zozniem nieco na kazetu a nejaku tu mechaniku niekam dobre schovam...
Zelo ZH napísal:co ti ja viem.. myslim ze to nieje az taky zasah do originality... a cenovo to je uplne zajedno
ErziE30 napísal:zelo tak naco sa potom pytas?h?sprav ako myslis ty si mne poradil ked som sa pytal ci ano alebo nie a toto je moj osobny nazor je skoda to auto kurvit aby bolo zlto fialove zo spodu
Zelo ZH napísal:
Mas pravdu... tiez som si to rozmyslel.. necham tam povodne nech zachovam takmer povodny stav a komfort.. uz dost budu tlmice Bilstein B6 Sport a kratke struny... A myslim ze znoizeny podvozok nieje moc zasah, kdesto silenty uz je zasach do povodneho stavu... Presne reto nechcem davat ani iny vyfuk a ani nic ine.... este nejake dobove radio a bude to fajn
jararak napísal:jedine ze ich nafarbis na cierno :)