na tych fotkkach vidno ze to mas dost dost nizsko.. neviem co spravia gumy 205 55. ake mas disky ? lebo ked to mas takto nizsko, aby sa ti vobec vosli kolesa tam kam maju...
nebolo by lepšie namiesto kladiva poriešiť iné pružiny dozadu? lebo na tých fotkách to vyzerá ako by si mal 3 metráky cementu v kufri
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
majro tak vies robia znas kombajnistou Dake fotky len mobilom ... zajtra sa ide trosku poladit este secky lemi ench to neskrka v zakrutach a podobne a bude sa gytovat a brusit a gytovat a brusit
Takze kola 9 a 9,5j z et 14 su na aute a ze to tam nevleze Pneu 205 55 R16
Zadne su celkom dobre akurat predne by mohly mat nizsi profil...
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
ako.. paradne vyzera auto po tej uprave pristane to takto jak vysite, aj vysska auta hej poznam to aj ja, ale da sa na tu vysku v poho zvyknut mna este caka dalsi krok, znizit zadok
inak to suchanie by nestacilo vyriesit tak, ze das uzsie gumy ? napr. 40/45 ?
Naposledy upravil/-a majro v Nedeľa, 26. Februára 2012, 21:23, upravené celkom 1 krát.
195/40(45)R16 davaju casto chalani na Golf III tak skus pozret VW fora
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín