BMW E34: 90 r.v., m30B35, manuál (na 3. synchrón v piči). Social edition ale agregát a interier vo veľmi zachovalom stave. Bál som sa, že keď odstavím trícu na zimu tak nebude do čoho tankovať. Týmto som to vyriešil takéto auto som moc neplánoval, ale 5er som ešte nemal. Tak treba vyskúšať nech je sranda :)
:)
ostatné veci sú viacmenej povrchové, ale toto je trošku extra, no myslím si, že s tým nejako poradíme. Neviem či to bude ešte funkčné aby sa tam dal hever, ale zaplátame to a ošetríme nech to nejde ďalej
jedna chuťovečka na záver :)
vozidlo na zimu a ťahanie tríci niekam kam sa s ňou moc nedostanem
Naposledy upravil/-a mamomi v Utorok, 27. Marca 2012, 19:23, upravené celkom 1 krát.
tak keby nieje na tom roboty tak to ani nechcem bolo to za slušný peniaz, preto som to zobral. Ale interier je fešácky. Dnes to cvaknem a nahodím foto :)
nechcel by si mi tu prevodovku poslať kurierom? veľmi rád by som ti za to dal nejaké € (ak je funkčná).
a ten prah sa spraví, purpena a asfaltová ipa powered no a hardyna je nová už doma na stole - dnes ide na výmenu
purpena? mas vsetky pokope? ad 1 je horlava, ad2 saje vodu
inac vyzera celkom zachovalo na tych par detailov
Naposledy upravil/-a jararak v Streda, 26. Októbra 2011, 14:09, upravené celkom 1 krát.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
na ten prah asi ani nepotrebuješ navariť nový väčšinou to je hnilé len okolo miesta na hever a dalej nič, ked vieš dobre tvarovať plech tak v pohode , ked to opravíš do tej dierky zastrč nejakú záslepku a natri to s ochranou podvozku a bude to na ďalších 20 rokov
Chcel som ju kupit ale nenasiel som na tom aute nic pouzitelne okrem motora. Ale potom som si vsimol olej v expanzke na vodu a bolo po srande. To ti musel dat za niaku 80% zlavu alebo co. Prajem ti s tym autom vela zabavy ale asi sa aj riadne narobis.