... všetko o BMW ...
Štiky napísal:netvrdil by som, toto nema 700hp ze len stlacis plyn, a zacnes hrabat, to funguje ledva na jednotke, na dvojke pridas, a sice ta zatlaci do sedaciek, ale musis tym zadnym kolam pomoct, bud spojkou, rozhodenim auta, prenesenim vahy dopredu...
ale tak ani 700hp by nebolo odveci
6Flesh napísal:mam par otazok....kolko stoji samotna lamela?,henten pritlacak ma vedsiu pritlacnu silu ako obycajny?
a este nevies nahodou aky priemer v cm ma ta lamela?.... :-)
Štiky napísal:Spojka v zabehu, v Piestanoch zalostne zlihala, potom som ju tyzden zabehaval, a v posledni den sa akoby zas nieco posralo... vy ste odbornici, takze ak viete, nezaskodilo by objasnit... Ona mala chybu len v tom, ze proste nechytala, bola jak namydlena... tyzden som ju zabehaval, a zlepsovalo sa to, nakonci uz dokonca aj hrabala... ale potom sa to stalo, dovtedy sa dalo aj radit, stylom ze ked chcem hodit rychlost, len tam posuniem paku a vyslapnem spojku, ale potom z nicoho nic z jednej zakruty do druhej sa stalo to, ze pedal siel zrazu o dost lahsie, a skoro vobec neslo zaradit... akokeby sa posunul ten bod zaberu, az za podlahu na pedali... inak je to vyzsie zmienena spojka Sachs, cely kit, a lozisko z M3. neviete co to moze byt?
Štiky napísal:Spojka v zabehu, v Piestanoch zalostne zlihala, potom som ju tyzden zabehaval, a v posledni den sa akoby zas nieco posralo... vy ste odbornici, takze ak viete, nezaskodilo by objasnit... Ona mala chybu len v tom, ze proste nechytala, bola jak namydlena... tyzden som ju zabehaval, a zlepsovalo sa to, nakonci uz dokonca aj hrabala... ale potom sa to stalo, dovtedy sa dalo aj radit, stylom ze ked chcem hodit rychlost, len tam posuniem paku a vyslapnem spojku, ale potom z nicoho nic z jednej zakruty do druhej sa stalo to, ze pedal siel zrazu o dost lahsie, a skoro vobec neslo zaradit... akokeby sa posunul ten bod zaberu, az za podlahu na pedali... inak je to vyzsie zmienena spojka Sachs, cely kit, a lozisko z M3. neviete co to moze byt?
mtechnik napísal:
ja som si dal urobit kovokeramiku panovi klempovi do marianky a od vtedy spravilo auto cca 35000 km vo velmi tvrdych podmienkach /slalom,kopce,drifty, palenie gum a pod/ a max spokojnost. Pedal je po uprave maksi ale zaber uplne popici.
Troska kvika ako prasa ale inac ziaden problem. a uprava tvojej spojky je cca 300 eur.
Treba zobrat zotrvak, lamelu aj pritlacak.
Nebudes lutovat.