... všetko o BMW ...

bmwbros napísal:pekná práca, aj keď na môj kus je tam už veľa čiernej, ale môže byť, hlavne že si brzd. strmene nedal na červeno to by bol prúser
je pekny ale jak sa hovori videl som aj krajsie, napr, nova fordfiesta ma pekny volant... aj tvarovany akurat, aj velkost, hrubka, jak rit na serbel a po dalsie:
speq napísal:brutalna , najkrajsia na klube
baworo535d napísal:ej diky, to bola pre mna mega pochvala...
som uz zvedavy ze ked predas svoju 5er ze co pride...??? sak pochval co planujes?tiez som tocil auta, a toto my niejako prischlo k srdcu, aj ked som mal obdobie ze predat ale jak som dal paket, ani za boha... na tomto aute sa bude ucit moje decko jazdit, ktore este ani nemam a ani neplanujem!
![]()
![]()
baworo535d napísal:ej diky, to bola pre mna mega pochvala...
som uz zvedavy ze ked predas svoju 5er ze co pride...??? sak pochval co planujes?tiez som tocil auta, a toto my niejako prischlo k srdcu, aj ked som mal obdobie ze predat ale jak som dal paket, ani za boha... na tomto aute sa bude ucit moje decko jazdit, ktore este ani nemam a ani neplanujem!
![]()
![]()
limon4 napísal:
pozeram,ze si dost prizemny ,ked si myslite,ze cervene strmene su out a patria iba na skodovice nech maju vsetky bavarie hrzdzave brzdy.. alebo cierne ...strieborne alebo zlate a potom je to cool a bomba a super a spica :-)
ja sa nehambim za cervene strmene !!! a rozhodol by som sa este raz pre cervenu
ak keď musím priznať že ten volant sa mi až tak nepáči