... všetko o BMW ...
LOKI napísal:Pekne vozenicko...ta zelena ja paradna a podla popisu sa starali slusne o auto...len tie xenony by sa mu hodili
hyde21 napísal:
ja tam xenony vidim![]()
auto velmi pekne
LOKI napísal:
sorry, mal som e39 ale pre mna je toto xenon + kruzky by sa mu hodili
voMacK napísal:
Cize origo xenon podla teba neni xenon, ale cinska kokotina s kruzkama uz xenon je???![]()
Seems legit...
Rudo ZM napísal:Čo sa týka prevodovky,pre začiatok skús dať vymazať adaptácie.Začať nejako treba a toto je najjednoduchšie...Šírka a ET by mali byť zvnútra na diskoch,to skontroluješ ľahko.Vodné hadice vymeň ak máš o nich pochybnosti.Tieto motory kúria ako reaktor(pracovná teplota 105 stupňov)takže celý chladiaci systém ide naplno.Ja som tam vrazil studenší termostat a tým som trocha znížil teplotu motora a obmedzil namáhanie systému.Mám takmer rovnaké auto ako ty a čo sa týka údržby,nemôžem sa sťažovať.Vôbec to nemá prehnané nároky a väčšina vecí sa dá vyriešiť svojpomocne...
spec napísal:Pamatam si ju ešte ked bola tušim v Poprade či LM,pekný zoznampodvozok si dával aký?Inak krásna 540
LOKI napísal:
Origo FL xenon...to, ze toto na obrazku je cinska ,,kokotina,, som nevedel ale radsej cinu ako tie zlutasky na foto z prvej strany.