... všetko o BMW ...
tomasbmw napísal:nechapem preco si sa s niekym neporadil ked si to kupoval, lebo e32 kupit za take peniaze ako si dal zan Ty tak to by musela byt v ultra top stave...a nie toto..
Max-Max napísal:akoze dotiahnut riadenie aby islo ztuha asi nemas celkom predstavu, co sa stane.Stane sa to, ze otocis volantom a on sa nevrati, zostane tuhy vytoceny a vracat ho budes ty nasilu do stredovej polohy. A chcem vidiet to ruckovanie napr hore Stosom alebo Jahodnou, nedajboze v zime
![]()
automat robi aj nejaky chalan tu na bmwklube a vyzera ze tomu rozumie, lebo ked ti to neopravi, tak si skoncil. Skrinu kupovat niekde co lezala na zemi bez moznosti testu je sialenstvo, vela dobrych skrin uz nie je z tych rokov.
ramena vsetky dobre a jedno zle, no pekna bajka, ale tak to nebude. Kup celu sadu, priprav si tak cca 300-400 € na komplet ramena, riadenie, spojovacky a tycky riadenia.
Celkovo si myslim, ze to auto ta zozerie na servisnych nakladoch.
dodiiik napísal:
No tých 300-400e je kus moc :) a áno sú nove dačo som dal ja, dačo predchádzajúci majitel, s tým že to na nich vidno, tak reči že mám kupovať všetko je kusok OP, ale ajtak objednávam celú sadru ramien a stabilizátorov :)tak len tolko (a robí to ten čap je tam vôľa jak sviňa). A celá sada ramien aj so stabilizákmi ma vyšla podstatne menej ako cifra ktorú udávaš ty.
S tou skrynou viem ale tá sa nemusí dotiahnuť úplne ztuha, stačí ju pritiaahnuť a je to aspon pocitovo tvrdšie a vracia sa to.
+ten automat no to je diskutabilné, dám tam nový a mma fp ,(mám už zohnaný), ako nikto z vás ju skoro nma živo nevidel , a nájdite mi na svk dačo v podobnom stave a rád sa pôjdem pozrieť.
Je nanom roboty ale nič neskutočné to nieje tak par 100e si to vezme, ale bude parádne, kupoval som to srdcom nie rozumomto by som si kúpil e36 nejakú asi
s tou skrinkou nekúpil by som nejakú čo ležala v tráve 5 rokov...
A bol to len taký ako to nazvať, "nápad" ...