... všetko o BMW ...
andymc napísal:som zvedavy na foto :) vzdy som mal predtstavu ze tato kozmetika je nekrestansky draha a len tak nahodne som si pozrel na xclean.sk a tie ceny su uplne v pohode takze urcite taketo kvalitne cistenie a osetrenie spravim aj v mojom aute. Zaujimalo by ma odkial beries ty tuto kozmetiku (nejaky dobry shop popripade tuto od niekoho) a aku handru si nato pouzil ??
VT-535BH napísal:Nazdar, vidim ze si sa zaujimal o kozmetiku AG, že kde to dostať kupiť. Možno to maju aj v PO, no určite žiadne benzinky a obchodne domy, tam to snad ani nikdy nebude lebo by sa z toho stala druhotriedna kozmetika. Ak by si mal cestu cez Vranov tak tu to chlapci oficialne predavaju v jednom servise. Ja iba ak by nahodou...
Inscene napísal:dobre tak pome robit propagaciu autoglym...
je to parada istotne kombo spongia + cistic --- lepsi vysledok som este nevidel..a potom to natres...z bmw som mal dobry pocit ale tomuto sa fakt nic nevyrovna..
jararak napísal:andymc, vt-535BH ak chcete mozte si prist pozriet ucinky autoglymu u mna, mate ma blizsie ako Ba :) - kebyze ste v ke alebo okoli
dupla mozem len odporucat pristup k zakazdnikovi :)