zdravim Vas priatelia za poslednych par mesiacov sa s autickom nestalo nic zavazne akurat na zadnu napravu prikvitli original cierne H&R podlozky 10mm na kazdu stranu takze kolieska niesu utopene ako na poslednej foto.. no nemam nafotene no pridam ... ale co jemozno zauimavejsie.. na auticko pribudol stredovy diel bez tlmica (coho som sa povodne obaval) a koncovy diel nerez BASTUCK.. za co ti dakujem Martin46.. no ulozenie vyfuku sa muselo trosku upravovat..lebo dost trcal... tak sa potiahol hore.. a Martin mu naklada xi tak sme trosku roztavili naraznik... no to sa upravilo tak,ze si to nikto nevsimne pokial mu to nepoviem... zvuk ma moc prekvapil... v interieri sa takmer nic nezmenilo... cim viac otacok tym menej rozdielov... pri rychlostiach okolo130-160 km/h auto vnutri nema rozdielny zvuk... iba vonku :-)))
Martin potvrdi..
nomusim povedat ,ze koncovka 2x 76 mm krasne sadla a doplnila charakter mojho nevinneho auticka
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh BMW 3 E92 335d ex Nissan 350z kabrio ex Mazda 6 2.3i ex Mazda 323F 1.8i