no váha vyzerá byť ok. buchlo to do sania to už som sa dozvedel, ale riešim skôr 7. vstrek studeného štartu + voľnobežák. Dnes sa pozriem na tieto dve veci. Skôr si myslím, že to bude tým. Váha by mala pracovať ok. No a ak to poriešim tak v aute ostane táto M20 a začnem riešiť iné veci.
sranda je aj to, ako som si na začiatku hovoril, že na aute sa budem len voziť a neivestovať doň

už sa rieši kufor, je komplet vonku, brúsenie lakovanie

+ treba pretesniť svetlá tečie mi do kufre cez ne + kopec vecí do interieru mám už dohodnutých, centrál doma.

aspoň sa mám s čím baviť a to ma teší.
Inak mám také ďalšie plány so sedmou: výmena siláčov na ramenách, ale to som už spomínal vyššie. Lakovať kapotu, zadnú aj prednú, blatníky, prednú masku a spodky dverí. No a dúfam, že pred veľkou nocou vybavím viac vecí. Spravím výfuk na sedme + objednám asi chip na tú M60B30 a rád by som to dal v TN na zraze odbrzdiť :) snáď sa dostanem s chipom a výfukom na 240hp a 340 kruťák. to sú zatiaľ len plány, no rád by som ich zrealizoval. Uvidíme kam sa časom dopracem (=
cez weekend asi rozhodím komplet interier v tríce natiahnem káble k centrálu a repro+rádio. som zvedavý ako vyzerá podlaha, keď tak pôjde vosk aj na ňu.
tu je ešte fotečka zo včera keď sme čistili váhu a podobne. + nazreli sme na vačku, tam to nevyzerá vôbec najhoršie :)

edit: tlmič na kapotu má už lepšie časy za sebou

tiež ho treba vyriešiť.