Tak a k merítku veci
mal som záujem o jednu červenú 32jku krásna alipna packet :) V8smička detto avšak nakoniec vysvitlo že je to dost búračka, a jediné čo malo cenu bola fakt pekná kasňa :) no ale pán to nespredal :)
a bolo mi ľúto prísť domov na prázdno keď som už investoval do pohonných hmôt a ubral si z volného času..
Tak sme sa vybrali do prvého internetklubu na net, a pozreli potencionálne autá po ceste domov, len podotknem, že som asi 1600 km sedel alebo šoféroval E39 530d predface, a veľmi sa mi to auto zapáčilo, tak sme ich zahrnuli do výberu :)
a ako na poslednú, sme natrafili na tú :) v ktorej sa už asi týždeň vyvážam a mám za sebou okolo 1000km :)
Auto bolo v prekvapivo dobrom stave... oproti ostatným neba a dudy, až sa mi niečo nepozdávalo, prvé čo mi buchlo do nosa je, že niečo horí

ono to bolo len spálená nafta, nebol som nato zvyknutý ale tak budiš .
Tak jedná sa o : BMW 530dAT 142kW
Rok výroby: 2002
Prevodovka: Automat
Farba: Titansilber metallic
Výbava: Servotronic, Tónované sklá, vzadu roletky, xenónové reflektory s niveláciou, intensiv cleaning, parkovacie senzory vzadu aj v predu, Vyhrievané sedačky, Koža, M packet volant, Steptronic, TV, Velká navigačka , autotelefón (motorola) , masáž, hlasové ovládanie, automatické sklápanie zrkadiel, zatmavovacie spätné, fotochromatické zrkadlo, predstavba ISOFIX, vak na lyže, Automatiká klimatizácia, Webasto, DSC, držiaky pohárov, BMW asist, dažďový senzor, cd menič 6CD, el. okná :),
A plno drobností, vcelku je tam solídna výbava, ale chýbajú mi el. sedačky, aj keď si zvykám aj na manuálne pomaly ale isto...
Čo sa týka zachovalosti tak na tachometri má 218 900 plus mínus KM, nikdy som sa na km nepozeral, ale popravde, auto im aj odpovedá, čož ma samozrejme prekvapilo.
Je k nemu aj serviska, ktorá vyzerá v celku reálne tak do 100 000 je len origo BMW kde bolo aj auto kúpené, (plus rôzne typy farieb), a potom autorizovaný servis ktorý robí bmw niekde v Mníchove, blízko bydliska majitela (porovnal som to s techničákom), auto je po prvom majiteľovi doktor (aspon podľa titulu na techničáku , ale pravdepodobne ho užívala jeho manželka, kedže bol koberček s dierou od podpätku, na zadných sedačkách viditeľné otlačky po detských sedačkách, ale inak vyzerajú ako keby tam nikto nikdy nesedel.
Bol som s tým aj v Poprade v Bavarii na kontrolu, tak sedia aj výpisy v databáze so servisnou knižkou, a naposledy bolo auto v autorizovanom servise vo februári kde bolo menené turbo a vodná pumpa (mám ešte záruku).. Aj kilometre z kľúča, auto má ešte pôvodné ramená aj s polepmi "nicht tahať" :)
a pri rozoberaní deklov spodku auta tam nebolo ako zvykne blato a pod, ale polami ani prach

Lak detto sedí je v normách originálneho vozidla... takže tak (ved posúdite sami podla foto) dodám časom aj kvalitnejšie :)
Samozrejmosťou boli všetky 4ry kľúče a komplet buksička s brožúrkami knižkami, cdčkami a tak podobne...
Dávam pár fotiek keď som ho doviezol :)