Chalani, idem sa trochu pochváliť, rozšíril som vozový park, dúfam že ma tu neukameňujete, je to síce no BMW, ale myslím že tiež slušné auto. Jasné, že som hľadal aj BMW, chcel som hlavne E92 335i, ale veľmi som bol sklamaný, nemal som šťastie na autá, zo zahraničia som nechcel, na Slovensku som pozeral viacero áut, za rozumné ceny, ale na nikoho seriózneho som ani po dlhej dobe nenatrafil, každý iba tvrdí 1.majiteľ, nebúrané, cca 50 tisíc km, a pritom každý Vás chce iba obabrať. Preveril som si pár áut, každé jedno búrané, a to nie iba také ťukance, kilometre postáčané, u jedného skoro o 100 tisíc, jeden expert sa mi snažil predať auto ktoré mal na leasing, čo mi zatajil, no úplné psycho. Po Nissane 350z som pokukoval už skôr, ale to je skôr pre mladého chalana, alebo ako druhé auto do rodiny, takže som skôr od toho upustil, no teraz asi nastal čas a natrafil som na veľmi zachovalé cabrio, neskutočná placka, super farba, 5/2007, 3,5 V6, 313ps/230kW, poctivých 61 tisíc, asi vo full výbave, s navigáciou, lak skoro bez jediného škrabanca, pre mňa neskutočná spotreba, bolo síce buchnuté, ale nič vážne, všetko sa zdá v 100% stave, servisované iba v Nissane, no tak uvidím. Pokukoval som aj po Z4, ale čo som bol veľmi zarazený, tento 350z je oveľa väčší čo sa týka vnútorného priestoru. Keď som sa viezol v Z4, prístojovka mi tlačila o kolená, sedačka úplne vzadu, a hlava mi skoro vyčnievala ponad čelné sklo, síce kufor má väčší, ale u takéhoto typu auto to predsa nie je až tak o kufri. Auto jazdí neskutočne, ešte aj na trojke prešmyknú kolesá, to je úplne, ale úplne niečo iné ako X5, aj keď aj tá má 286PS. Teraz si asi dlhšie postojí v garáži, no ale už aj syn si začal robiť vodičák, tak si ho zatiaľ užívam sám. Takže iba jedno foto, rešpektujem, že som na BMW fóre.

BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ...
príbehBMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i