Cosmo napísal:Ahoj,máš to pekné. Pri čítaní som sa veru dobre zasmial, skoro som zas oblial notebook

. Osobne mi tam však akosi nepasujú predné svelá, vypadá ako faceliftovaná 34ka s dioptriami. Predsalen je to youngtimer a vacsina pokusov o upravu tohto modelu skonci katastrofalne. Ak sa ti to vsak paci, ta preco nie?

Hlavne nech poslucha a si s nim spokojny
Podla mna BMW bez Angels Eyes neje to prave.Proste tie kruzky tam musia byt :) to bola druha vec ktoru som kupil.Hore v Optimne u chlapca.Mozno to niektory aj poznaju.
Tot auto je trosku zvlastne...ovladanie klimatizacie neje povodne ale je zos starej 7-icky.A ako vravite ze su na nom upravy.Neviem...to posudit.Osobne som sa o BMW este pred rokom nejako nezaujimal iba v poslednom case len.Preto by som rad sa zucastnil nejakeho zrazu zameraneho na nase E34-ky v KE.Povimienat si nazory a nechat sa trosku zaskolit.
Inac
DAKUJEM VSETKYM ZA PRIAZNIVE KOMENTARE A RADY.
Na zaver prihoda spred roka
Sli sme sa kupat do Kysaku pod most a smerom na Lemesany ak to niekto pozna tu cestu vie aka je.Tot dcera povodneho majitela za volantom a plna osadka vozidla.Sli sme za nimi v Renault 19 1.8RTi (tieto vozy mala policia ma to 110PS,kratke radenie,na 3-ke ma nebezpecny odpych.Zaujimave auto...)
My dvaja v aute....Holka pred namy zadymila a zmizla...Kricim na brata- Ta co robis?Co si betek ze brzdis?Sak pridaj sabaka davaj.
A on mi na to- Sak tlacim ho na 3-ke a nestiham!!!
My z Renaultom sme podradzovali a nestihali sme proste za nou.A pritom tot BMW je len o 6 koni silnejsie.