Dnes prislia Hid sada na xenony plus nove zadne m-kove svetla konecne v ok stave (dakujem čávovi co mi ich poslal) zajtra ..teda uz dnes sa to bude montovat;)
Dnes sa toho zrobilo celkom dost: Montaz xenonov, striekanie zadnych svetiel , vymena vrchneho tesnenia nadrze a vybrusenie a zastriekanie hrdze na vodicovych dverach;)
Dnes dosiel trojramenny volant no neviem kedy si ho namontujem:( neni casu
to mas za chvilku prehodene :) na prvy krat to prinajhorsom do 15 minut stihnes.. nezabudni si potom fixou zakreslit polohu volantu, nech druhy nenasadis nakrivo a vypni bateriu, nech ti nebuchne do brucha bag
preboha nestras ho s ABG jak haza tomu ked som napravoval volant tak bol div ze nie mimo auta co sa bal ze jebne abg nema preco buchnut..to by don musel ist 12V signal aby odpalil.. a kde by sa tam zobralo 12V pri vypnutej spinacke? netreba odpajat bat, len nemozes zapnut spinacku ani do prvej polohy..
Naposledy upravil/-a SurrendeR v Streda, 13. Novembra 2013, 08:44, upravené celkom 1 krát.
hech diky za radu..inaaak nevies aky orech ide na srubu na volante?
odspodu volantu mas torxi, klasicky maly rozmer, isto budes mat v naradi.. tym das dole airbag.. a volantova skrutka je tusim 17tka.. bud 17, alebo 16.. ale sa mi zda, ze 17, lebo som to povolovat klucom na kolesa
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Miso ozvi sa mi dakedy cez tyzden s tym volantom to fakt ze nemame co robit za 15min ak mas golu a nejake torxy :) ak ne tak ja na byte dajaky cinsky vercajk vylustrujem :)