Takže po dlhom čase niečo nové. Auto mi ťažšie štartovalo, vedelo sa že RJ žhavenia je v p... Objednali sa hneď aj žhaviče. Všetko je pofotené vyššie. Nakoniec sa zistilo, už keď sa ťažšie dávalo dole sanie / ktoré bolo mega zadrbané/, že žhaviče sú ešte ORIGINALY od výroby, teda sú 12 ročné. Super. Vôbec nešli von. Napustili sa chémiou, 24 hodín sa počkalo, a stále nič, zasa sa to napustilo. 4 zo 6 nakoniec vyšlo, ale 2 sa zalomili
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
. Komu inému ako mne.
Museli sme zavolať firmu ktorá sa zaoberá práve s vyťahovaním zalomených žhavičov. Nechcite vedieť ako veľmi sa predražila výmena 6ks žhavičov spolu za 70eur. Len jedno vytahovanie stojí cca 100-150 eur.
A ešte ako čerešnička, druhý vstrek vydával čudné hodnoty. Po vymontovaní sa zistilo, že je prasknutý!!! Zohnali sme novú, použitú a teraz sú korekcie viac než krásne, hotnoty všetkých vstrekov sú tak do
0,6-0,7.
Aby toho nebolo dosť, spojka a zotrvačník, čo sa mi podarilo zohnať za fajn cenu je úplne napiču. Celé to hučí šuchoce a podobne. Už som rozposlal nejaké správy a zháňam za nejakú priateľnú cenu spojku a dvojhmotný zortvačník.
Som z toho celého veľmi veľmi smutný, lebo sa do auta napratalo už nemálo penazí a stále to neni ono, i keď podľa pána Mechanika Flasho/a/ mám motor vo veľmi dobrom stave. Flashovi sa chcem poďakovať za viac než super prístup. Porobil mi kopec vecí, potrápil sa s autom, medzitým všetko pofotil /keď budú fotky u mňa hodím ich sem/ a všetko za super cenu.