Po veľmi dlhom čase som sa rozhodol pridať krátky príbeh aj ja.
Hovorí sa že stará láska nehrdzavie, v prípade mňa a BMW je to tak.
Po dvoch rokoch som sa opäť vrátil k
BMW E46 320dT 110kw 2004 6st manuál .
(bývalka E46 320dT 110kw, 5st manuál, M podvozok - ten spolu s našou cestou v meste boli najväčšou príčinou nášho rozchodu).
Bol som pozerať pár kúskov ale výbavou, stavom neboli nič moc... až som narazil na šedáska.
Hneď ako som ho zbadal tak som vedel že pojdeme domov spolu

čierny interiér je ako BONUS!
Autíčko mám rok a za ten čas dostalo nové filtre, olej, novú spojku, zotrvačník, brzdy, xenónové výbojky, kocky na otváranie okien ( poučenie z predošlého vozítka), zadnú lištu otvárania kufra, stierače, mk IV mechaniku, AUX kábel, ++ samozrejme pár krát nejakú tu kozmetiku interiér & exteriér.
Niečo k výbave: veľká navigácia 16:9 + mkIV mechanika, strešné okno, výhrev predných sedačiek, 4x el. okná, vyhrievaný el. zrkadlá, tempomat, multifunkčný M volant, dažďový senzor, xenóny, zadné park. senzory, atď
Som bežný user autíčka takže v prvom rade má auto slúžiť mne a nie naopak. Ale vždy dostane to čo potrebuje.
U bmw ma trošku sklamal rádio modul BM54, tak isto ako na predošlej E46 tak aj na šedáskovi mi odišiel koncový stupeň zosilovača. U šedáska som vyriešil tento problém prerábkou BM54 na RCA výstupy + pripojenie externého zosilovača.
Kolieska sú klasika 16“ od BMW - áno špekulujem nad 17“ Mkami
Samozrejme šedásek už nie je najmladší , takže pár kamienkov už na kapote skončilo.
Pripájam nejaké fotky za čas strávený spolu.