Caute vsetci Baworaci :)
Taaakze. Vsetko zacalo asi tak,ze som si xcel kupit a poskladat puzzle 16 000 co bol moj velky sen,doslova co sa tyka rozmeru.. Potom ma napadlo kam by som mohol uzitocnejsie investovat???Prachy mam,auto planujem uz dlhsie,kaslat na puzzle bude auticko konecne.Po 4 rokoch bez vlastneho auta a najazdenymi tak 500 km som zacal hladat.Dlho predlho som pozeral na nete co by bolo pre mna na zaciatok akurat.Nieco lacne ak to oskrem aby som neplakal za tym a nebuchal hlavu o volant :). Uz som mal rezervovany Fiat Bravo..Vacsina FIAT nikdy..Bol som tvrdohlavy a toho Fiata som xcel za kazdu cenu..Na dalsi den v praci vravim kolegovi,ze idem kupit Bravo.. Vravim mi ser na to,kup si BAWO.. BMW?to bude drahe a naklady jedno s druhym to asi nie..Pozera namna ako na Ufona ze co si? Nemeck je nemec,a najlepsi nemec je BMW :) Koniec koncov mal pravdu,naklady su viac-menej rovnake ako na ine auta. Utekam domov z prace,sup sup na net,vyhladavaj BMW,kraj BA do 150 000.Stlacim hladat a bumho!!!
BMW 316i Compact strieborna metaliza 98 z rocnik pozeram krasny.Pomaly ale iste som sa citil ako pri prvom bozku.Kratase zacali naberat vacsi rozmer(z prednej strany :)) ) Volam majitelovi ze xcem auto vidiet..Jasne za 10 min som u vas... LOL? Parada,idem na parkovisko kde uz stala moja buduca druha zivotna laska (az po priatelke ). Na prvy pohlad super,vravim si..ALE,prava strana na boku aj predny aj zadny blatnik chyteny troska od korozie..Takze s cenou musime dole za kazdu cenu..Nakoniec mi dal 10 dole takze ...... a auticko bude moje.Po prebdenej noci na nete a pozerani obrazkov a videi o BMW bol cas ist prehlasit auto. Ujo prisiel premna a rychlim tempom k zelenym ujom na prepis. Pan sa tvaril suverenne az sa ma nakoniec s obavou spytal : ,,Mate tolko penazi?!'' Vravim jasnee ja by som vas neoklamal :) Po cca hodinke auticko moje,smer banka,prikaz na prevod. Podpis zmluvy a hotovko :) Este dodam ze je dovoz z DE a ma momentalne 196 000. Ale treba nechat ze motor ve vo vynikajucom stave a akceleracia je este lepsia :)
Prve dojmy v prvy den. Najlepsi pocit,prve auto v zivote,este k tomu BMW.Musim ale priznat ze som mal strach prvych 500km,aj zaludok si to odniesol aj nervy,ktore dostali zabrat asi najviac pri pomysleni ze ...... papierov je fuc a havaria neprichadza do uvahy..Ale vsetko je o zvyku ako sa vravi.Teraz som hrdy na to ze mam BAWO a nikdy by som nemenil.Najviac som to citil ked si tatko sadal do auta povedal:,,Tak Romco mas krasne auto,prajem ti ho ako nikomu,som na teba pysny,ale dost bolo reci tak ma aspon prevez!'' Tatko je tvrdy xlapik a nieco taketo som pocul mozno 2x po maturite takze si to viete predstavit :) Priatelke sa paci( ako inak:) ).Teraz je najkrajsi pocit pre mna ked mam obe lasky pri mne,na jednej jazdim a druhu mam po pravici
Teraz uz poznam auto o dost lepsie a nasli sme spolocnu rec vo vsetkom.Nikdy mi neodvrava a vzdy si splni to co ma.Lepsie som ani nemohol kupit.Samozrejme ze ho davam pomalicky do pucu ale vsetko nieco stoji..Neni sice najsilnejsie ale na zaciatok staci a pre mna je ako usite.
Dufam ze Vas troska rozveselil :) Vzdy si spomeniem na moje zaciatky s usmevom pretoze pre mna znamenali velky zlom v mojom zivote.Asi viete o com hovorim

Tesim sa na Vas pri dalsom BMW zraze

Vybava :
ABS,2x ABG,posilovac riadenia,alarm,central,el. okna,manualna klima,3-ramenny sportovy volant,M-kove listy,manualna prevodovka,vyhrievane spatne zrkadla + zadne sklo
Co som menil a co ma caka :
- GO prednej napravy (tycky,capy,stabilizatory,ramena atd. )
- geometria
- nova vodna pumpa
- olej,filtre,naplne
- sviecky NGK
- zadne pruziny Lesjofors
- brzdove hadicky na prednej aj zadnej naprave + brz. kvapalina
- pravy predny blatnik
- xenonove reflektory HB4 8000K
- vyfuk
- Brembo kotuce ATE platnicky
- Audio SAL
- zosiľňovač XPRO 8000
- reproduktory reference 13"
- reproduktory AHP 69S
- rádio Kenwood kdc-w 3041
- subwoofer wrx 12SE
Co ma caka :
- pravy bocny naraznik caka na mensi zakrok
- nove elektrony na leto
- mensie lakovanie (kvoli kamienkom )
- vymena prevodovkoveho oleja
- ak LOTTO da tak M-kovy predny a zadny naraznik :)