... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Konva
Autor témy
Auto: 530d e39
Kraj: Banskobystrický

[E30 324TD]

Utorok, 20. Novembra 2012, 12:43

e30ka ... toto auto bol vzdy moj velky sen ... ked som uz konecne mal peniaze na auto, bolo mi viac menej jedno aka znacka to bude, len nech je moje ... samozrejme ze muselo splnat moje urcite kriteria ,ale najviac som si prial aby sa mi podarilo najst nejaky pekny bavoracik , tak som si zapol autobazar a zacal som hladat, na moju velku radost som nasiel to co som v kutiku duse dufal, ze tam najdem ..e30ku... kustik som vahal, pretoze to bol diesel a co som pocul a cital kade tade po strankach, vraj na tychto motoroch zvykne odchadzat hlava, alebo tesnenie, ... zavolal som dotycnemu panovy, a popytal sa na info a aute, aku ma minulost a ci s nim mal nejake problemy,... uistil ma, ze on ma auto 10 rokov a ze je maximalne spolahlive, tak sme sa teda dohodli, ze ho pridem kuknut... ked sme prisli do ziliny, zavolal som panovy a stretli sme sa, ked som videl auto z dialky moje srdce sa rozbusilo nadsenim :) bolo krasne ... zacali sme s bratom omrkavat karoseriu, podvozok, motor a tak ... samozrejme ze malo nejake esteticke chybicky, ale nerobil som si z toho nic, sak treba brat do uvahy aj to ze to neni nove auto a uz ma coto za sebou :) ked to pan nastartoval , ten zvuk bol proste krasny ... vsetko islo ako hodinky , nikde nic netieklo ani nic podobne ... isli sme sa teda previest,.. po pravde bol som kus vyklepany z toho, bo predsa 116 koni na 1250 kg a taky lahky zadok je podla mna slusne, a navyse sedet v tom bolo ine ako sedet v bratovej e46 :D ... auto islo dobre, dobre brzdilo vsetko v poho .. pustil som aj brata za volant, predsa je starsi a skusenejsi, jazda sa pacila aj jemu .. ked sme sa vratili, isiel som za bratom aky ma nazor nan, odsuhlasil mi ho ale mi povedal, ze to nie je auto do ktoreho nebudem muset investovat (co mi bolo jasne pri tom veku auta) tak som sa dohodol s panom a auto som od neho kupil :) bol som stastny ako blcha :D pan mi dal este k tomu vsetky 4 zimne gumy na diskoch, cize o starost menej :) ... zo ziliny sme sli do nitri na autosalon kuknut aj ine krasky :) vsetko bolo ok, auto slo ako hodinky :) .. cestou z nitri sa mi vsak roztrhol remen na alternator a vodnu pumpu, ... dost mi to pokazilo naladu.. brat ma musel potiahnut , lebo sme nikde nevedeli zohnat druhy remen... na druhy den som kupil novy remen zalozil ho a nastartoval , moja nalada zase razom stupla , auto islo tak ako malo, a ide tak do teraz :) mam ho uz cca 2 mesiace a spravil som na nom uz vyse 2000 km a vsetko ide tak ako ma, nic som nemusel zatial menit, a dufam ze okrem olejov a filtrov a podobnych servysnich veci ani menit nebudem muset :)
Prílohy
DSC_0337.JPG
DSC_0336.JPG
DSC_0334.JPG
DSC_0333.JPG

Užívateľov profilový obrázok
Roman320
Kraj: Banskobystrický

Re: 324TD e30

Utorok, 20. Novembra 2012, 13:12

Vyzerá byť na zachovalý kúsok,tak len s radosťou a úsmevom užívaj a nech to fičí bez problémov a nehody :thumbup:
E46 320D Touring
E38 740iL EX
E36 325TDS EX

darklord
Auto: stara haraburda
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 03:31

Pekne pekne, len by som mozno odporucil rovno vymenit rozvodak, az mas istotu.
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 22. Novembra 2012, 08:13

darklord napísal:
Pekne pekne, len by som mozno odporucil rovno vymenit rozvodak, az mas istotu.

Vitaj a popridávaj fotky aj introšu.
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných