Nedeľa, 30. Septembra 2012, 18:56
Zdravim Vas.
Tak aj ja by som sa chcel s Vami podelit o radosti a problemi s mojim autom. Kupil som 15.09.2012 v Holandsku nedaleko Nemeckých hranic kde pracujem.Bolo to v celku na rychlo, nakolko som sa dopocul o dani s dovezenych aut od 1.10(ďakujem pan Fico).a dan som platit nechcel aj ked uz teraz je prepis drahý.
Auto som nasiel nahodne, cestou do obchodu je popri ceste bazar,akurat ho tam majitel viezol.Auto som videl hned este neumyte, nepripravene na predaj.Motor bol suchučky nikde ziadny olej,karoseria zachovala kusky hrde sa nasli na rohu soferovych dveri, a na pravej strane na prahu(nic strasne).Tak som sa teda siel previest motor,prevodovka OK az na jednu vec, ktoru do dnes nechapem.Ked som preradil z N do D alebo opacne s autom jemne trhne,potom uz pri preradovani v D je to ok.No ale spat k autu,riadenie tahalo vľavo nieco buchalo v prednej naprave,nezamykalo nadrz,takysto sa so sofervej strany nedalo auto zamknut soreginal klucom iba s tym sivym peňaženkovým.To bolo všetko.Cena auta 1650eur sa mi zdala vysoka, tak som mu ponukol 1200eur.Povedal mi ze to nie ze to uz je moc nizko.Tak som teda prisiel na druhy den, troska s nim pokecal a po dvoj hodinovej debate o aute som si ho vzal za 900eur :) Tak som kupil uz v Nemecku prevozne cisla za 120 eur a pálil som na Slovensko 1550km len kôli prepisu a oprave auta.Auto cestu vydrzalo bez problemov,motor si krasne drzal teplotu, len ten podvozok ,vôbec to nesedelo na ceste.Jedna vec boli pneu vpredu letne 185ky vzadu zimne 195-ky Matadorky naopak otocene :).Cesta bola super temomat 130kmh spotreba 6litrov.To som bol spokojny hah.Po prichode domov slo auto na originalitu a hned po nej na zdvihak.Objednali sa diely na prednu napravu komplet vsetko,oleje,filtre,dosky,kotuče. Tak na druhy den prišli diely všetko sa pomenilo .Spravila sa geometria,na zadnej naprave nevysla,preco neviem,všetko tuhe a aj tak...v predu super ako nové.Tak autičko sa opravilo prihlasílo a ja som mohol isť naspat do Nemecka.Tu som si kupil kožu na volant nakolko volant bol dost ponicený namontoval audio Clarion plus radio JVC komplet som ho konecne vypratal,pomenil ziarovecky na tacho objavil pár problemov,ktore chcem riesit a to je zatial všetko
.Tak neaké techicke info:
-rok výroby 1997
- motor 2.5td papierovo ale na 116 PS ide velmi dobre neviem intercoler som nevidel ani neviem kde ma byt
-Výbava:cental,el okna vpredu 2x airbag,dazdovy senzor,digitalna klima,tempomat,ABS
Neviem teraz ma nič viac nenapada co tu napisat, pytajte sa, ja sa budem urcite tiez pytat na aute je par hluposti ktore ma zlostia :)
Viac foto neskôr
-
Prílohy
-

-

-