... všetko o BMW ...
Stefca napísal:Tak tlakování do vody se snad podařilo vyřešit vyměnil jsem termostat a vodní pumpu a auto se přestalo přehřívat a nejsou ani natlakované hadice a začalo topit. Ale s jistotou to ješte neni zatím jsem to projel jen tak 7km a objevil se další problém odešla servopumpa, ale takovím stylem ze během půl minuty byl všechen olej ze serva na zemi. Dále aby toho nebylo málo odešel taky pomocný spojkový válec.
Ale aspon že motor se zdá být v pořádku až na občasné zacvakání hydro zdvihátek.
Stále se ale nedaří motor rozchodit na jednotku z m52b25 i když tam zapojim tu jednotku dám tam jednotku EWS II a čip z klíčku od té jednotky tak prostě nejde nastartovat ani necvakne startér. Ale jakmile to zase přehodim zpátky na jednotku z m52b20 i s EWS II a čipem z toho starýho motoru tak v pohodě naskočí prostě nechápu neví někdo co s tím ???
icecold napísal:jak jsi pořešil typ motoru na technické?
mellissimo napísal:Gratulujem tak si to všetko zvladol
Stefca napísal:Hele pořešil jsem to tak že jsem si nechal zapsat výměnu motoru takže v techničáku mám zapsaný číslo tohodle motoru, ale zustalo mi tam že mám obsah 2.0.
Stefca napísal:Jo diferák jsem samozřejmě nechal z 320 řek bych že to díky tomu leti o trochu lépe