... všetko o BMW ...
Branik116i napísal:wow, fakt magnet pre oči, gratulácia!![]()
btw: aj ja idem od septembra do 1. ročníka v BB, tlmočníctvo na FHK tak prídem potom niekedy pozrieť...![]()
+ trocha OT: je pravda, máte aj vy taký pocit, že ak človek raz nasadne do bawarie, už potom nad inou značkou nerozmýšľa? ja som si po Golfe TDI a Leonovi II konečne zadovážil jednotku, a odvtedy sa mi do iného auta ako BMW moc sadať nechce...
M3 lover napísal:ten pocit ked sadnes do auta a citiš jeho novotu![]()
![]()
rozumny motor a super prevodovka a farba![]()
vela štastnych km prajem
po_e87 napísal:Intos krasny ak aj farba, no exterier ma zatial neoslovil ani na 18 " diskoch. No ale cital som recenziu a je to uplne ine auto ako E87. Uzivaj si ho no ale zislo by sa mu eibach pruziny tak decentne dat dole auticko :)
maxete napísal:Ahoj, každý podľa svojho gustaMne sa páčila aj stará jednotka aj táto nová. Naživo vyzerá f20 lepšie ako na obrázku. No a pružiny a iné úpravy. Uvidíme. Zatiaľ sa mi zdá dokonalá
michaltt napísal:
Krasavica...keby si ju osedlal na nizsie pruziny tak dokonalost![]()
http://f20.1addicts.com/forums/showthread.php?t=668682
Brevis napísal:nazdar, na pohľad veľmi zaujímavé auto, aj keď mi pri zverejnení moc F20 nevoňalo to tvoje vyzerá fakt super![]()
len tak zo zaujímavosti, keď máš režim comfort, kedy ti automat šupne osmičku?
THX24 napísal:samozrejme priesvitna ... kamos to ma tiez na novej 7ke od minuleho roka a pohodka .... daval predok a celu kapotu