Sobota, 25. Júna 2011, 21:32
Tak pridávam aj ja po dlhšom čase moje coupé. Od kúpy ubehlo pár mesiacov, ale až teraz sa podarilo všetko dorobiť ako bolo plánované. Je to 2,8i, r.v. 1996, na väčšine auta je pôvodný lak, veľmi zachovalý. Čo sa týka výbavy: pribudol veľký palubný počítač, vyhrievané kožené sedadlá, vyhrievanie spätných zrkadiel - zapína sa iba pri zapnutí vyhrievania zadného skla, rádio bussines CD, lakťová opierka, multifunkčný volant plne funkčný, dá sa ním ovládať rádio, radio a volant komunikujú cez IBUS, taktiež je dorobený tempomat z e39, časom by som chcel napísať aj návod. Kolesá BMW Motorsport 5ks aj rezerva, Podvozok AP zníženie 60/40, FULL Mpaket, samozvor M3 3,15, nerezový výfuk, atď... Na aute bolo porobené veľa vecí, momentálne si nepospomínam čo všetko, bolo toho dosť. Teraz je auto v TOP stave, pozrite si foto. Za spoluprácu sa chcem poďakovať otcovi a brachovi, ktorí sa na práci podielali. Taktiež sa chcem poďakovať niektorým ľuďom z klubu, ktorí mi poradili s dielami.
P.S.: Na carat sa mi nepodarilo prísť, lebo až dnes sa mi podarilo doskladať interiér.
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Naposledy upravil/-a
tuner_bn v Utorok, 11. Decembra 2018, 13:48, upravené celkom 19 krát.
e46 M3 coupe
EX: e36 328i coupe /Spere 3.15/
EX: e36 323ti compact
EX: e36 320i coupé
EX: e36 316i compact