... všetko o BMW ...
Aligator napísal:Kup si do toho este ORIGO CD prehravac,teraz nietko predava "zadarmo"
blesk napísal:naco CD prehravac, staci tam mat len nejaku origo zaslapku v podobe kazataku ako tam ma. v starom M-ku sa pocuva zvuk auta, takze uplne staci co tam je:-) inak tie origo CD playery su neni az tak lahko dostupne a casto drahsie ako dost novsie neorigo playery.
viac fotiek interieru sme asi viaceri zvedavi - je to ale skutocne individual kombinacia este v 3,2-ke
blesk napísal:ano este niektore Blaupunkty a Stare Nakamichi by tam sedeli
panel je tak origo pre vsetky SMG M3
kvako napísal:vela stastia s tym uzasnym a skvelym BMW. Som rad, ze si ho rozbehal. tesim sa ked ma v nom prevezies.
PS: motor je skvely, a uzasny ako cele auto, na vzdy mi ostane v srdci ako auto mojich snov.
So slzami v ociach
ROMAN R. (kvako)
blesk napísal:Nakamichi robi svoj design prakticky bez radikalnych zmien uz roky aj vdaka tomu su pomerne oblubene u narocnych audiofilov v starsich autach vcitane E36 hlavne v USA, Becker detto. Pripadne este McIntosh
Samuel Pitvorec napísal:Teda pekny kusok,ale tie svetla bi to asi chcelo origo a tiez disky.Ale to je vec vkusu,inak len si ju uzivaj.Ja sa uz nemozem dockat jari.